![]() |
laptop za faks
Evo ovako da ne otezem novi sam na forumu i treba mi hitno pomoc. trazim laptop za nekih 8000-8500 kn. laptop mi prvenstveno treba za faks, za arhitekturu, dakle autocad itd.
|
pa jel moze neko dat prijedlog mislin se izmedu: HP Pavilion dv9790eb Notebook PC i Toshiba Satellite A200-23V...
|
Gdje si ti to našao Pavillione? Službeno, oni se ne prodaju u RH i kao takvi nemaju ni garanciju ni servis. Ako ti se riskira tih 8k kn, samo izvoli, ali se nemoj kasnije žaliti da nisi bio upozoren na vrijeme.
|
covjek koji mi nabavlja laptop ide u dubai pa sad, pretpostavljan da tamo svasta ima
|
e i to za garanciju i servis mi nije toliko vazno samo me zanima koji je lap bolji
|
1. Hp Pavilion je kućna serija laptopa, dakle zamjena za desktop i nije namjenjena čestom prenošenju, navedena toshiba isto tako i moj ti je savjet da to zaboraviš.
Ako već kupuješ laptop vani gledaj nešto što ima worldwide garanciju, tipa Dell, iako je i s tim znalo biti problema kod naših zastupnika. 2. Tebi bi za Autocad, Arcon i slične programe bilo najbolje uzeti neki laptop s profesionalnom grafikom, dakle nvidia quadro serija ili ati fire gl, i 15,4 ili još bolje 17" ekran ne ispod wsxga (1680x1050) a idealno bi bilo wuxga (1920x1200), i max 3,5kg |
pa jel mi mozes preporucit onda nesto za tu cijenu do 8500 kn
|
Citiraj:
|
Notebook HP Compaq 8710p, KE183EA jel onda mozda nesto ovako.jer stvarno se sad nerazumin u lap i jos pogotovo kad mi treba za neke oslovne stvari a ne igre...
|
Dobar za tvoje potrebe
|
pa jeli to tocno ono sto mi treba, tia bi nesto max za tih 8500 kn
|
a ovo recimo
Notebook Lenovo ThinkPad R500 (NP732CD), Intel Core 2 Duo P8400 (2.26GHz), 15.4" WSXGA+, RAM 2GB DDR2, HDD 160GB, ATI M82XT (128MB), BT, FPR, CR, Windows Vista Business 8500kn hg-spot jedina mana je 15.4" ekran ostalo sve zadovoljava tvoje kriterije |
pa cini mi se da je na ovome hp puno jaca konf, tj graf a i sve ostalo zapravo, a cijena je skoro ista za gotovinu
|
al kad malo bolje pogledaš imaš konfiguracija po 6k sa 320gb diska 4gb rama jedino što je grafa tipa hdx3470 i procesor t5xxx
|
a znan.pa jel mi bolji onda onaj koji san ja nasa ili ovaj tvoj
|
Citiraj:
http://sobitza.com/portal/index.php?...sk=view&id=163 navedeni model mi je cura uzela, upravo za potrebe faksa (inDesign, Photoshop i ostali graficki programi) i odusevljena je. |
e super mislim da cu ipak taj uzet, cini mi se nekako nabolji za tu cijenu
|
eo sad su mi rekli u ducanu u zagrebu da vise namaju tih lap, jel mi moze neko rec di se jos moze nac ovaj model, stvarno mi treba hitno
|
pisi nabavi jel jel bi ti mogli narucit
sales@links.hr |
jel postoji neki lap da je bar priblizno dobar kao ovaj jer mi se sad neda stvarno ispocetka trazit idealni lap
|
pise ti u zakljucku testa od HP-a :)
probaj sa DELL Vostro 1710, samo neznam oce ti biti prevelika rezolucija ekrana kod njega |
kolika je cijena tog DELL-a, i kakva je ova nvidia geforce 8600 gs
|
256 MB NVIDIA® GeForce™ 8600M GT (128 bit) Graphic Card, negdi mi pise da je ova graf, a negdi da je 8600 GS. ja ionako neznan u cemu je bas razl
|
GT je jača od GS.
http://www.notebookcheck.net/Compari...rds.130.0.html |
a dobro da bar i nesto naucin, ali nemogu nikako nac koja je od te 2 zapravo u ovom lap
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |