![]() |
pomoc please
ovako...imam problem, upalio sam komp i sve mi je normalno bilo, al kad je doslo na desktop windowsi su povecani:wtf2:...ne stanu mi na zaslon u potpunosti nego misem moram pomicati...ne razumijem se bas u racunala:fiju: pa ako itko ima rjesenje za ovaj problem bio bi zahvalan...:care:(sry ak sam stavio pod krivu grupu)
|
Ja sam to rješavao promjenom rezolucije pa onda bih vratio staru
|
probo sam i ja. Meni normalno promijeni rezoluciju al i dalje mi ne pokazuje desktop odnosno windowse na cijelom ekranu neg moram micat misem...kad udem u program il igricu na full screen-u normalno je...al kad se vrati na desktop ponovo mi je povecano...
|
Pogledaj ima li ti monitor opciju za automatic adjust pa pokusaj sa tom opcijom. Ako ne, smanji pokusaj sam na opcijam monitora nastimat sliku pa restart i vidi jeli pomoglo.
|
Koji imaš monitor i koja je rezolucija desktopa?
Popuni rubriku "moj komp" . |
probo sam...normalno mi adjust-a al mislim da nije problem u monitoru niti njegovim opcijama....jel ima možda u windowsima kakva opcija da ti se ekran poveca a da nije "resolution"??
|
Philips 190S8, rezolucija 1280x1024
|
ljudi sam da vam javim...uspio sam rješit problem:goood:...spojio sam stari monitor i radilo je normalno...ponovo spojio novi i bilo sve ok:D...fala kaj ste probali pomoć:chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:19. |