![]() |
Chernobyl - vrijedi vidit
xxx
ukratko zenska, kcer nekog ocito visokog rangiranog drzavnog sluzbenika je preko veze dobila dozvolu za uc u podrucje chernobyl-a i prolazi kroz to podrucje sa svojim motorom i pravi putopis sa slikama... |
još prije vidio... fakat je ghost town.
svakako jedna od stvari koje treba pogledati. |
Ovo me je sad totalno nabrijalo na Stalkera! steta kaj nebu prije izasel.
|
Citiraj:
a pitanje je i kada će... |
Svaka cast na link-u... svakako prporuka za prociata
mislim da je zenska napravila dobar posao nista profesionalno ali "you get the point" @Blade - Stalker?! :clap: fuck yeahhhh.... samo se nabrijes na ovakve price....:D |
Fakati opustošeno, jedva ćekam stalkera
|
Bilo je nesto na usenetu:
Newsgroups: hr.misc.binaries Subject: Re: Put kroz Mrtvu Zonu Chernobyla [1/1] - yEnc "www.kiddofspeed.com.rar" (0/8) " > >> opcenito je poznato da je to hoax > >> ili poluhoax > >> jer zenska je usla u zonu al je imala vodica , stari joj nije naucnik , > >> brije da je bila cijelo vrijeme na motoru ,a motorima ulaz nije uopce > >> dozvoljen, ne postoji dozvola za solo odlazak itd itd > >> stvar je dovoljno strasna da se gleda i ovako kad znas sve > >> ne kuzim kaj joj je trebala brija oko "solo" ulaska ? > > > > Vjerojatno da pojaca utisak, tesko da bi putopis bio toliko atraktivan > > da je napisala da se bilo tko moze tamo naci za odredenu kolicinu USD. > > Ima i njezina stranica na netu, kol'ko se sje?am. Da, ali je maknula dio o Cernobilu jer su je svi loklani pljuvali." |
Ne znam, ali meni ono izgleda stvarno ok, i zanimljivo je za pogledat...
|
nije puno vazno jeli sama ili ne ili s motorom...
gledamo slike, meni je to vazno... |
slike su O.K. ....ali fali "ono nesto"... nema leseva po cestama:(
|
Pa nije eksplodirala nuklearna bomba da buju svi ležali mrtvi, večina ljudi je evakuirana no neki su odlučili ostati
|
Citiraj:
|
Thunder ne fantaziraj, ljudi vjerovatno najnormalnije izgledaju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |