![]() |
Isplati li se FujitsuSiemens Core2Duo za 2999?
Pogledajte ovu ponudu, pa mi recite isplati li se?
Fujitsu Siemens Esprimo Mobile D9500 Čini mi se ultra jeftino. BTW, nudi jedan lik iz Osijeka na tržnici za 3600kn :lol2: Evo thread: P: Lap FSC Esprimo mobile D9500 + HSDPA, novo Pokušao sam odgovoriti i dati link na ovu ponudu iz Konikoma, ali su vrli moderatori obrisali post (žele nas držati u neznanju ili imaju šap od lika). Meni se čini da čovjek samo želi na brzinu okrenuti 600kn po lapu. |
dobar je lap iako je meni 15" preeeevise :D
|
Čini se kao odlična ponuda.
Glede tržnice tamo prema pravilu nema komentiranja cijena. A konikoma nema na nabavi(gdje je taj lap dosta više novaca), koja se uglavnom uzima za formiranje cijena |
Ma da, nema komentiranja cijene, ali valjda bi ovo mogla biti iznimka, jer čovjek očito hoće brzu zaradu na račun neinformiranih korisnika. Mislim, nije li u redu upozoriti ljude?
|
Citiraj:
Mozda ga je on nabavio kod ostalih gdje je cijena 4.5kkn +, ili je dobio kao kompenzaciju... U konikomu je koliko vidim to na akciji (sa prijašnjih 5kkn+) , a i u samom oglasu je naknadno receno da je zvan konikom i da ih nemaju više. (provjeri pa javi- jer nesto u cjeniku ne znaci nista ako toga nema) Cijena se uglavnom uzima sa nabave jer je nemoguce pohvatati sve akcije i cijene sa strane. |
Usput,znaš kako to ide s trgovinama gdje osim računalne tehnike možeš kupit šporet,frižider,luster,klima uređaj itd. :kafa:
I ovaj mobilni internet što ide s njim ti taman dođe tu razliku u cijeni. |
Tko je rekao da ih nema više, gadno se vara. Ja jutros bio po svoj primjerak ;)
Cijena naravno 3k kn. http://img.w3dizajn.net/images/P060008imfi_thumb.jpg |
onda prodavač gadno dezinformira ;)
@Crash- dojmovi? :) |
Citiraj:
700mb memorije mi zauzme odmah nakon bootanja :S A evo koristim ga tek nekih sat vremena, ekran mi se cini odlican, tipkovnica je isto oke, laka za tipkati jos ima i puni enter. Wireless radi kao sat i zacudio sam se kak dobro hvata :) Lap je dosta kvalitetno izrađen, nista se ne savija, škripi ili slično tome. E da jel zna netko kako smanjiti memoriju koju uzme grafa? sto se mene tice dost mi je i 2mb :D |
@ sick_boy:
pa kako si iz osijeka, mogao si protegnuti noge do konikoma ili ih bar nazvati. vjerojatno bi bio pametniji. a ono o okretanju nabrzinu 600kn po lapu je toliko jadno da ne želim ni komentirati... stvarno si sick... @ crash009: pa onda si ljudima mogao dati telefon pa da i oni naruče... btw, dobio si i 3gb prometa i port replikator? @ munjara: da. dezinformiram. čime? ako nazovem konikom (centralu) i oni kažu da lapova više nema i neće ih ni biti, čime dezinformiram. a to što je neki jedan lap zapeo u orahovici gdje se proda 1 lap u dvije godine sigurno ne znači da je dezinformiram javnost... bezveze... jbt, još ću ispast ratni zločinac... |
Citiraj:
Gle sad da ja trazim broj po netu, bas mi se i ne da. Koga zanima ima internet/sluzbu informacija i dobit ce broj u roku koje minute. |
http://www.konikom.hr/i4/information.html
Citiraj:
|
Eto žile vam je i broj dao.
Inace laptopi idu kao ludi kaze lik da je prodao danas 6 komada :D a ja bio ujutro oko 9 ^^ Evo par slikica. http://img.w3dizajn.net/images/P0600133xd7_thumb.jpg http://img.w3dizajn.net/images/P0600110u0u_thumb.jpg http://img.w3dizajn.net/images/P0600106c21_thumb.jpg http://img.w3dizajn.net/images/P060009w1g3_thumb.jpg |
Citiraj:
Da si rekao cijena je inače (u većini ostalih dućana) toliko, istina u konikomu imaju nekakvu akciju (i dobije se s port replicatorom) gdje je 3kkn, ali je akcija i količine si upitne, ne bih rekao ni riječ. |
Citiraj:
Brijem da se kod tebe lap kupuje svaki dan. Ono dodjes u trgovinu daj mi litru mlijeka, kruh i 2 laptopa... ccc |
ajde sta se svadjate ,uvijek ce biti cudnih cijena ponekad i vece nego u trgovini. To je tako , ignorirajte i gotovo.
|
Citiraj:
BTW, da si čovjek i da želiš dokazati kako ne zaradjuješ na naivcima, spustio bi barem malo ispod tih 3k kuna :lol2: |
Citiraj:
Valjda ti je jasno da to koje su njegove pobude nikad nećemo znat.A isto tako ti je valjda jasno da nikog ne možeš ovako bez pokrića tu optuživat? Tu čovjeka nazivaš čime,prevarantom,ne-čovjekom jer ne spušta cijenu i šta ja znam koje sve insinuacije se između redova daju iščitat,to je kršenje pravila. Post je prijavljen,pa sad da vidimo... |
rekao sam da više neću polemizirati... i neću...
samo ću primijetiti kako ovo nije prvi puta da se nekome organizirano ruši prodaja bilo nerealnim procjenama bilo na neki drugi način. to je već uzelo maha. društvo se dogovori, bace smiješne procjene i onda napadnu prodavača na pm nebi li spustio cijenu... čak sam prilično siguran da ima i klonova... dolazim na pce jer je ekipa kvalitetna i ima se što za pročitati, ali ovo što se radi na tržnici da ili totalni laici ili nedobronamjerni ljudi idu bacati gluposti od procjena, to se, recimo na forum.hr ne može dogoditi. a tamo sam malo duže i češće jer sam mod na malim oglasima i tržnici hardvera... interesantno kako sam odmah iza bolesnikovog posta dobio dvije ponude na pp za 2kk. 2kk za novi novcati lap koji nije celeron i ima 12 mjeseci jamstva.... što reći... a jedna od njih je bila od munjare, koji se živ upljuvao dokazujući kako ja obmanjujem svekoliku javnost. uopće me nije briga hoću li lapove prodati ili ne... ionako sam ih dobio na ime duga koji sam već bio otpisao. ako ih ne prodam, ostaviću ih sebi i klincu, vrlo ugodno sam iznenađen kvalitetom izrade, čvrstoćom i ukupnim dojmom. palio ih nisam jer ih prodajem kao nove pa ne bi bilo fer. a iako nemam puno postova ovdje, tu sam već neko vrijeme i nekoliko puta sam i prodavao i kupovao, i još se nitko nije žalio na mene. a i neće. over and out LP |
Citiraj:
Sick boy je ovdje pokrenuo topic između ostaloga spomenuvši i tvoj oglas, na način koji ne smatram naboljim (kao i još neke daljnje komentare), na što sam ja (praktički u tvoju obranu) išao navesti druge mogućnosti i opcije, sve dok nisi počeo kenjat po ljudima i dok nisu ovdje ljudi javili kako lapova u konikomu uredno ima Ti si pak od komentara u oglasu nadalje postupio iznimno bahato i bezobrazno navodeći cijene u skupljim trgovinama i sprdajući ponudu u konikomu kao i one koji su to primjetili (kao koji k će tebi netko govoriti da ga u konikomu ima, kad si ti uvjeren da je to valjda jedan laptop u cijeloj hrvatskoj i da je to pomno smišljena varka da tebi sruši cijenu). Kad su ljudili počeli navoditi da nije baš tako i dalje si ih nastavio pljuvati. Da ponudio sam ti na pm kulturno 2kkn imavši u vidu cijenu u konikomu. Nakon čega si ti u bahatom nastupu u oglasu: i molim da mi ne saljete smijesne ponude tipa 2kkn. (kao nekakav trgovac bi trebao znati da često od ljudi možeš nabaviti svašta po bagatelnim cijenama, ovisno o potraznji i potrebi za cashom - oprosti ako sam te uvrijedio ili povrijedio ti osjećaje.) Nemam nista protiv tebe niti kazem ista za tvoje dosadašnje trgovanje - znam da si aktivan i na drugim stranama. Prodavati možeš što hoćeš po cijeni kojoj hoćeš. Smeta me tvoja arogancija, bezobraznost i nekultura zbog koje ću ti i prijaviti post. Da rezimiramo informacije za kupce Najpovoljniji d9500 je u konikomu za 2999kn sa (port replicatorom) - i besplatnom dostavom nakon konikoma cijene u ducanima su http://www.nabava.net/trazilica.php?q=d9500 Tek u usporedbi s dućanima s nabave je http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=121618 ok ponuda. (uz jednu opasku da se ne navodi da li se dobije račun i ukoliko ne- je li garancija uopće ostvariva bez računa) |
evo ga... ne mogu odšutjeti ali ovo mi je stvarno zadnji put da se javljam u ovoj temi:
- da, iznimno bezobrazno i bahato sam stavio link na nabavu, što inače svi rade - nijednom riječju nisam sprdao konikom koji je dobra trgovina - lapova u konikomu u osijeku nema ma što tko rekao, a u našicama nisu 9 komada ni imali, ali nema veze... - koje sam to ljude ja popljuvao? - kulturno si ponudio 2kk, a ja sam bahato odbio da novu stvar pod full garancijom prodam 30% ispod te, konikomove, akcijske cijene, odnosno cca 60% ispod najniže cijene na nabavi... a prijavljuješ mi post, zašto? nečim sam te uvrijedio? negdje sam nekog drugog vrijeđao ili govorio neistinu? ok, no problems...modovi će ocijeniti... i sad stvarno odustajem, više ni pod koju cijenu ne postam u ovom threadu... |
Može vas biti sram, napadati tako jednog finog čovjeka koji je branio našu zemlju kada smo mi bili u pelenama.
Pljuj pljuj! Pas mater, kada su onaj frajer iz Crikve i Mar - moderator, prodavali 2x2 kekse za DUPLO veću cijenu...tko je tamo prigovarao? ? ? Keksi su se mogli naručiti za 530kn...ja sam ih i kupio tada za tu cijenu (530kn)... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=92005 Malo kulture vam nebi škodilo. @Munjara, i ti prodaješ stvari po ne najpovoljnijim cijenama, pa ti nije drago kada ti se prigovara. I btw, ne znam di ti vidiš bahatost... |
Dobro koji je kurac ovo? Kako obično pitanje na podforumu prijenosnici o isplativosti kupovine toga i toga preraste u pljuvačinu koja nema veze s zdravom pameti? I kad podijelim banane svi se čudite?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32. |