![]() |
Vista Se Smrzne
Ovako instaliro sam vistu i nakon 15-20 min se smrzne i nemogu nista napraviti osim resertacije.Tri puta sam instaliro vistu ali svaki put mi pocne blokat
Jel zna neko koji je problem Radi se o originalu vista ultimate 64-bit |
Počne štekat nakon instalacije svih drivera ili ?
Probaj instalirati SP1. |
Da kad instaliram drivere za maticnu.
Probo sam stavit SP1 ali isto jbg :hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
Instaliraj Xp i problem riješen :)
|
Citiraj:
Ajde fino skini memtest i odvrti ga malo. Mogu se kladit da ce pljuvat greške. Vista je dost osjetljiva na memoriju. Jesi klokao kaj? |
Citiraj:
Wtf is memtest? Kake bi mi greske pljuvo Nisam nista kloko |
Download
Pržiš taj iso image i bootaš sa cd-a. I pustiš da vrti par sati. Ako ti izbaci greške nešto ne štima sa memorijom(latencije,takt,voltaža) Informacije |
instaliraj najnovije nForce drivere za vistu 64:
http://www.nvidia.com/object/nforce_vista64_15.23.html |
Citiraj:
Ajd fala ti ko bratu Probat cu to napraviti pa vam javim:fala: |
Citiraj:
Ma stavio sam najnovije |
Ajde prije ikakvog memtesta i tih programa,pogledaj sta ima u control panel-administrative tools-pod system...
|
Citiraj:
A jbg stavljam vec xp A zasto Sta bi trebalo tamo biti |
Pa tamo bi mogao vidit ima li koji error vezano za system,pa iz toga errora doznat sta te tocno muci sta je uzrok tom smrzavanju..;)
|
Memtest-86 v3.3
Pass 22% Test 56% Test 7 Errors 0 ECC Errs 0 Time 0:17:11 Jos nikakav error nije izbacio |
E ovako zavrsio sam test nema nikakvih gresaka pise
Sad idem ponovo instalirat windowse pa cu vidjeti. |
Pogledaj na task manager da ti nešto ne zamrzne komp...neki program...
|
Sad bas razmišljam dali je mozda problem u memoriji.Imam xfx 790i ultra a memorija mi je a-data 2gb ddr3 1066 jel to mozda preslaba memorija za tu maticnu i vistu
|
I ljudi šta kažete jel problem u memoriji
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma odvratio sam ja do kraja Pisalo je test coplete,no errors,press esc to exit |
aj nemoj instalirat drivere od ploce. nego samo snimi zvuk i to je to. pa vidi oce li onda.
|
Citiraj:
|
Ma riješio sam sve
Instaliro XP Strpit ču se dok mi nedođu Dominator memorije pa ču onda instalirat Ajd ipak hvala svim koji ste mi htjeli pomoći :fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala::fala: |
Ipak nisam riješio:hitthewal:
Sad kad sam stavio xp nakon nekog dužeg vremena(30-60min) mi se opet smrzne ali na xp-u Koji je to kur** Sta da radim Komp je novi |
Nikad ne stavljati nforce drivere na vistu. Pusti vistin update da nađe drivere i instalira ih.
|
Pogledaj ima li sta u event vieweru kako sam ti napisao u postu povise i skini memtest zaprzi na CD bootaj i prije nego odes spavat stavis da se testira i pogledas ujutro kad se probudis rezultate..
|
Citiraj:
Ok Ostavit cu ja preko noci da mi se to radi Pa cu onda ujutro vidjeti |
tolko para daš za konfu a onda ne radi...
jbga bad luck |
Citiraj:
Ma sa dsve radi Bilo nesto sa memorijom Posudi mi frend ddr3 1600 i sve radi Znaci srala je memorija |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:25. |