![]() |
Bios password
zna li eko kako proci kroz BIOS pass bez da ga obrisem tj bes da se skuzi, frendu su starci dali bios pass pa nemoze uc
PLS help |
Mogao je na jedne verzije Winternals ERD commander sada neznam da li će tebi valjat.
|
maticna je GA K8NMF9 ako pomaze :P
btw nije meni nego frendu, da je meni nebi se sad javio XD |
Citiraj:
|
izvadi bateriju iz mbo, i opet vrati...naravno da se ne skuži..:D
|
@srale pa pocela je skola XD
@mr.black kada se izvadi bateraija onda se obrise Pass a on nezeli obrisati vec samo zaobici |
Citiraj:
|
Citiraj:
Grizli, ne kuzim, pocela je skola i sad nema pristupa biosu? kad nije bilo skole onda je bilo pristupa biosu? kakve veze ima bios sa skolom?:stoopid: |
Brijem da su mu stavili pass na startup pa nemre u OS... :fiju: :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne ali nenadani naponski udari koji resetiraju BIOS se znaju dešavati... :fiju: :D
Naravno to je jednokratna stvar pa opet ništ koristi od toga jer kad mu opet stave pass opet mu neće reć, bolje mu je da zagrije stolicu i popriča sa starcima... |
Citiraj:
Ili jos bolje - pokusaj saznati barem koliko je znakova password dugacak. Zatim napravi istu stvar, pa pocni usporedjivati kako izgleda dump bez passworda i, recimo, sa nekoliko tvojih verzija passworda, pa pokusaj saznati uzorak na hashu - ako uspijes, bilo bi zanimljivo saznati na koji nacin to uopce radi, jer je obrazac vjerojatno genericki... |
@Juggernaut niam ja nista odlijepio, mali je napisao da nemoze uci u bios, tj da ima pass na biosu. Pa mi je zato bilo cudno kakve veze ima bios i skola?
Pa bilo bi mu lakse da obecima starcima da cu ucit i da mu daju komp..ili taj pass |
Citiraj:
Reci frendu da resetira bios ili da popravi ocjene u skoli ;) edit: dobih ploce bubba, jedna radi :D to mi je dovoljno :) |
Ovo je za tebe ( i prijatelja) pravi hackerski tutorial http://l2f.blog.hr/arhiva-2007-08.html#1623046269 :D
|
Citiraj:
Nego, si dobio one ploce, poslah prije koji tjedan? :) Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |