![]() |
Youtube na drugom monitoru?
Ovako imam Monitor i LCD tv.
Sad me zanima mogu li na LCD tv gledati spotove sa youtube (fullscreen) dok na monitoru normalno surfam i normalno radim sta god. Postoji li neki program da mi to omoguci. Probao sam sa Firefox.. Prevuci ga na LCD tv i otvoriti video na fullscreen. Radi... Ali kad kliknem na monitoru video na LCD tv se smanji. Ima li neki program za HTPC koji bi radio na secondary monitoru.. A da ima opciju gledanja spotova sa youtube. Ili bilo koja druga opcija. |
XBMC - Google
|
Citiraj:
Ali me zanima kako da ga namjestim da cijeli program bude fullscreen na LCD tv ne na monitoru... |
Odes u Settingse, pa Appearance, pa na Screen, pa tamo pod Resolution namjesti da se prikazuje u full screenu na drugom ekranu (ako ti komp vidi TV kao drugi ekran).
|
Citiraj:
Ali kad odem u Settings/Appearance pod rezolucijom mogu odabrati samo rezolucije.. Nema mogucnosti da odaberem drugi monitor. Koristim Ati 8.4 driver |
Hm, cudno, ja imam tu opciju (doduse ja imam XBMC na Macosu, ali nebi trebalo biti razlike):
http://www.cupavi.com/files/XBMC.mov |
Citiraj:
Imaju samo reze... Ali to #2 nema... grrrr. Isprobavam sa Ultramon. Ali on mi nece dati fullscreen. Nego sam window od xbmc. |
Hm, *ebiga onda, stvarno ne znam zakaj ti ne kuzi drugi monitor...
|
Meni je inace LCD tv namjesten na Extended.
Tako mi je najbolje jer video kad pustim ide mi fullscreen na LCD tv a na monitoru mogu raditi. |
sta ti nije bolje nabaviti negdje spotove nego strimati sa youtubea ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:57. |