![]() |
SP2 + connection
Nakon instaliravanja SP2, na XP+SP1 brzina spajanja na net mi se smanjila na 33.6, a bila je 45.5+.
Koristim ZoneAlarm-ov firewall, pa mislim da nije utijecao SP2-ov firewall. Mišljenja |
Koji modem imaš?
Taj problem sa spajanjem na 33.6 se inače događa sa Pine V92 modemima (PF-X01A Conexant 11242 V.92 56K Modem) Probaj sa novim driverima! |
U.S. Robotics PCI sa U.S. Roboticsovim chipom
Do prije instalacije mi se normalno spajao, a nakon na 33.6 :confused: |
A fuck. Nije vrag da i modeme može sjebati?
|
Couriera ništa ne dira :D
Prije će on sjebat SP2 nego obrnuto :D :D :p |
Control Panel -> Administrative Tools -> Services -> disableaj Windows Firewall a mozes i Security Center... rjesio tako problem spajanja 33.6 na svom i jos par kompova.
Ako disejblas firewall i ostalo iz control panel -> security center... on jos uvijek ostaje aktivan i radi sranja |
Citiraj:
|
To mi nije riješilo problem
|
Citiraj:
Ima jedna pouka... Ne instalirati svako sranje koje microsoft izbaci:D :D :beer: :beer: Imaš uninstall.Probaj uninstalirati, pa ako nestane... |
Pa ti si mi snimio i dao SP2 :)
|
Citiraj:
(šala mala:D :D :beer:) Sad ozbiljno, svi bruje-ja zasad nemam apsolutno nikakvih problema!!I s isdnom i dsl-om se spajam normalno, jednako brzo-i sve radi!Ne vidim niti nekakva poboljšanja, ali eto...sad imam pa mir! Lorde, probaj napraviti uninstall! |
...ista stvar zna li itko rijesenje ovoga...
|
Makni SP2. Jedino tako.
|
još jedan zajeb kod tog sp2 je da prilikom instalacije DSL-a i Siemensovog USB modema u trayu prikazuje neki local arrea connection 2! koji non stop tlači ako nisi spojen na net!
|
U settinzima(TCP IP) stavi fiksnu ip adresu i mask.
nakon toga ce nestat ikona a i windowsi ce se dizat normalno a ne usporeno. http://www.pldtdsl.com/support/sbstep/15-5.asp A kaj se tice modema , jebi ga , to i nisu modemi, nego samo interface za ukljucit liniju. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: SP2 + connection
Citiraj:
To se dogadja i kod Motorole, Conexanta a moguce i kod puno ostalih. Za motorolu i Conexanta samo posjetis Window$ update i oni ti u Hardware sekciji ponude zakrpu a USR nemam al sam cuo da skoknes kod njih i skines kaj treba :beer: BTW to se dogadja i sa slipstreamanom verzijom. |
ma mislim da brzina spajanja nema uopće veze sa windosima i sp-ovima, već do samih Internet providera. u to sam 90% siguran.
meni se iste stvari dešavaju u zadnje vrijeme, prije i poslje SP 1 i SP2, ne bitno o njima. Carnet je u kurcu a nisu ni ostali bolji. Sve ovisi od kvarta do kvarta, od grada do grada.... |
Krivo mislis. Instalacijom SP2 vecina modema se spaja na 33.6 dok se instalacijom zakrpe/updatea stvar normalizira, odnosno pocinje ovisiti o onom sto si napisao.
|
Kada jednog dana budete imali broadband vezu i SP2 ne zaboravite maknuti connection limt (na vise od 10 konekcija na sek) jer necete moc nista dl-at (ako koristite bit torrent, p2p).
To mi se je desilo nakon instalacije SP2 i poludio sam. Shareaza bi napravila cca 500 konekcija, emule kakvih 200 i onda nisam mogao vec surfati netom jer bi SP2 zatvorio sve portove. B.T.W. vratio sam se na SP1a ( bluetooth i Firewall mi nisu dobro radili sa SP2) |
Hmmm, aj me podsjeti malo di je taj seting, vidjavo ga jesam al sad nikak da ga nadjem...
Citiraj:
|
Moras skinuti tweak za to. Postoji ih vise.
Npr. jedan od programa koji ti to moze je freeware xp-AntiSpy. Ides u izbornik Special pa connection limit http://xp-antispy.org/index.php?opti...sellang&iso=en |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |