![]() |
(riješeno) MSN virus
Frendica slučajno kliknula na jedan link od nekog i sad ima problema s msnom... svima šalje ovo... http://video.obxhost.net/watch.php?=(ovdje ide msn adresa)... Kako to maknit? Stavit neki anti-spyware program pa da ga trazi... Vecina spyware programa ne pronalazi taj trash što šalje oko msna pa neznam kolko bi to bilo efikasno...
Hvala ;) |
Neznam dali ce pomoci ali ...
Obrisi Code:
"C:\Documents and Settings\ime acc\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Mail" Mislim da bi trebao biti msn folder ili vec kako se zove pa probaj izzbrisati ili maknuti/prekopirati negdje iz gore navedono ali trezi nesta sta ima veze s msn-om i potrazi msn u Code:
"C:\Documents and Settings\ime acc\Application Data\Microsoft" |
Citiraj:
Ili uvijek mozes ponovo istalirati msn.. |
neki od tih msn virusa (oni najgori) su ti stalno u memoriji (čak i ako ugasite msn) pa ih nemožeš izbrisati ni u slučaju da ih anti spyware nađe. Predlažem ručno pregledat foldere i izbrisati, a ako neće onda skini Unlocker - čudo od programa , ruši sve aplikacije/dll-ove/šta već koje blokiraju file da bude izbrisan.
|
Hvala, budem probao...
Ionako, imam neki feeling da je taj virus negdje u regeditu... btw, reinstalacija msn ne pomaže... |
guglaj remove msn virus il neš, imao ja odličan prog, al eto baš nedavno sam sve formatirao pa....
|
Fora sa tim MSN botovima je da ti u stvari "ukradu" acc, i onda se sa drugog mjesta ulogiraju, posalju poruku kontaktima i opet se izlogiraju. Pokusaj promijeniti username i password na accountu.
|
ovo sto wragg kaze je meni uvjek palilo,zapravno samo mjenjanje passa,nemoras/nemozes i username...
|
Poruke šalje samo dok je korisnik online, kad ode offline ne salje, znači sa računala korisnika se očito salje... radim na rjesavanju tog problema :)
|
|
Problem riješen pomoću MSNCleanera... Pronašao ga za par sekundi i uklonio... Samo reboot i sve vraćeno u normalu ;)
Može lock ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |