![]() |
Demigod
Evo jos jedna igra koju veselo iscekujem! Za sve Strateške ljubitelje pogledajte moj favorit ove godine, naravno ako ne izadje starcraft 2!
http://www.gametrailers.com/player/u...es/263346.html :chears: |
znam da će se neki ljutiti, ali ovo me više privlači od starcrafta 2 :D
ali po filmiću se ništa ne može zaključiti, treba pričekati da obje izađu |
a ono kod svake igre trejler je ono nevjerovatno dobar :D
treba vidjeti kad igra izadje kakva ce biti, za starcraft 2 npr znam da me nece razocarati :) |
Citiraj:
btw...vjerujem da se neces razocarati. no bojim se da se skup s menom i ostatkom neces ni oduseviti. jer nikako da me oduseve filmici sc2ke koje gledam...trazim i trazim ono nesto kad tamo nista..vec videno ali jos sarenije i konfuznije...hmm hmm |
Citiraj:
:chears: |
mogu rec da ovu igru vise ocekujem od starcraft 2 bar mi se cini:stoopid:.
jer vise volim ovake strategije nisam ljubitelj sf rts-a . ak bude upola kak tailer bude igra desetljeca:goood:. Usput tailer je killer mom didu ozdravio kuk nakon 5-og kadra:D. P.S:jel tothegame skreno kaže da je demigod rpg |
vraćam ovu temu gore zbog jednog pitanja...izašao je novi patch i s njim novi heroji ali ga nema za skinut? il sam ja malo puko
EDIT: nabavlja se :) |
Citiraj:
2 nova heroja , podrska za x64 neki link za najnoviji patch .. :stoopid: jer ovo je stvarno malo Kad pomislim da je ovo kao neka alternativa za DotA-u , baš .... |
nemoj skidat patch jer su zvukovi heroja izmješani :S tj. jedan konstantno mjenja glasanje
|
Dobro da si javio , skinio patch ...Jos nije install , a ni nece , dok ne rijese (ako uopće) .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:01. |