![]() |
Ginisova knjiga rekorda u elektronskoj formi
Zna li neko mozda da li nesto takvo postoji? Ako toga nema, kako onda doći do određenih stvari iz te knjige (zanima me nešto u vezi radio emisija), ili gdje se knjiga može naći/kupiti (u biblioteci nema).
|
ja sam svoj primjerak (još iz 2006) kupio u Kauflandu :D za 200 kn
vidio sam da imaju i za 2008 god, a vidio sam ih u većim knjižarama pdf sam i ja tražio, ali bez uspjeha određeni info probaj pronaći na služeni stranici |
Na službenoj stranici ima samo reklama za verziju knjige 2009 i par stvarcica povadjeno iz prijasnjih verzija. :(
|
Citiraj:
Amazon |
180 kn, nije baš jeftino za pogledati jedan info
idi u knjižaru i pronađi knjigu pa pogledaj taj podatak i gotovo |
@Big Gay :D nema je kod mene ni u jednoj knjižari niti biblioteci, a kao što vidiš i sam, preskupa mi je da bih je kupovao samo zbog jedne informacije.
Ajde onda da preformulisemo pitanje iz naslova: KO IMA KNJIGU KOD SEBE? Zanima me koliko je trajala najduza radio emisija, odnosno neprekidno vođenje programa uživo. Imam jednu informaciju da se radilo o 76 sati, ali ne mogu to da provjerim. |
preko 100 sati je sigurno, rekord jos iz 2001.. malo sam searchao google i nekako sam iskopao da je 108h sluzbeni rekord iz 2007.
potrazi malo: guinness world record for longest continuous radio broadcast :) |
Trazio sam , ali nisam nasao bas nesto konkretno (ima za nadjuze DJ partije na radiju i tako to).:fuming:
Koliko si ti siguran da je to duže od 100 sati? :D EDIT: Nasao sam da je 13.5.2007 neki Miki iz Britanije krenuo u obaranje rekorda koji je tada bio malo preko 5 i po dana. :care::respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sorry ako sam te uvrijedio. :chears: |
Je li ti planiraš rušenje rekorda? :D
|
Citiraj:
Ako skupimo snage i hrabrosti ovo pokušati bićete obavješteni. |
lol
ajde neka valja pokusati |
Citiraj:
|
a di ima cijena sudca ?
|
Pare nam nisu probelm, problem smo mi sami. :D Treba se spremiti za 6 ili 7 dana nespavanja i sjedenja za računarima i mixetom. :suicide:
Ako nešto od ovoga i bude, biće tek iza nove godine. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jednostavno odi u bilo koju knjiznicu, uzmes knjigu prolistas, i nadjes sta te zanima.
|
Citiraj:
Kod nas su ti knjižare pune onih "crvenih" knjiga iz doba WW2 i hladnog rata (Drug Tioto 1, Drug Tito 2, Doživljaji Druga Tita, Snovi Druga Tita, Pijančenja Druga Tita,...). :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |