![]() |
Amis-opaska u vezi veličine slanja e-maila
Koristim njihovu uslugu 2u1 i jedan dan me prijatelj koji radi izvan Hrvatske zamoli da mu pošaljem njemu vrlo bitnu datoteku putem maila i ja pošto sam bio doma ne budi ljen odmah mu to idem poslati. Ali! Datoteka je bila veličine 16 MB i stalno mi javlja da je greška da je prevelika bilo da je zipana ili rarana dok nisam nazvao SZK i onda mi tip kaže: pa naravno da javlja grešku kad preko našeg maila možete slati fileove veličine do 8 MB!!
Pa stvarno u današnje vrijeme da ne možeš poslat mail veličine 15-20 MB to mi baš ne ide nikako, a i Amisu baš to i nije neka reklama. A i sučelje e-maila (kad se otvori stranica maila) je jako loše napravljeno i to pol na hrvatskom pol na engleskom. |
Citiraj:
|
Ja ne vidim u cemu je problem i na Gmail je limit na 10mb (20mb ako saljes na drugu gmail adressu).
|
Citiraj:
? Citiraj:
|
Ja redovito takve stvari rješavam preko rapidsharea. Stavim link i ćao. To radim još od doba kad sam koristio globalnetov mail. Tamo je limit bio do 1mb ili tak nešto.
|
A možda je u ovom slučaju bilo potrebno da samo ta osoba ima pristup…
Ili se npr. ne želi zaštitit zip arhivu. |
Citiraj:
|
Ili jednostavno podjeliti fajl u vise djelova sa WinRar ili nekim slicnim programom i poslati ga u vise mail-ova.
|
http://www.yousendit.com/
Nemre bit jednostavnije, provjereno dela i brzine skidanja fajla su odlicne (1MB/s+) :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |