![]() |
Igra poput Blade of Darkness
Dakle zanima me da li postoji koja igra slicna ovoj koju sam naveo u naslovu a da je novijeg datuma??
To mi je bila predobra igra i presao sam je previse puta, i nedavno pozelim opet al ono grafika dosta lose ispada na lcdu i koma mi je igrati bez misa. da li ima neka igra koja bi joj mogla biti zamjena barem po kompleksnosti borbe?? |
Nisam naišel na nikaj sličnoga. Bilo je govora o dvojki al nikaj od toga.
Nije mi baš jasno jer igra i nije bila tak loša da ne bi bil potencijalno dobar nastavak. Al eto... |
ja sam isto tražio nešto takvo, ali nisam ništa uspio pronaći
btw kako bez miša ? pa može se miš koristiti |
istina, ni meni nije bas jasno zasto nisu napravili nastavak jer je igra bas posebna. svaki monster je bio posebna borba i to na zivot i smrt. predobro i stvarno steta kaj nisu napravili nastavak.
sto se misa tice mozda mi nije delao zbog toga kaj imam g5 pa se ne vole igra i mis. bum bas pokusao opet mozda mi je nesto promaknulo. :chears: |
Citiraj:
Ah taj Severence... Odlično je kaj moreš komadati likove i koristit drugačije taktike za različite protivnike. Znam da sam još neko vrijeme posle iskal dal je izašel nastavak al nula bodova. |
meni je isto igrica prva liga. Isprva mi igra nije bila nesto jer nisam nista kuzio fight (ne citam tutoriale :D), a kad je to sjelo na svoje nisam se mogao odvojiti od nje :). Stvarno steta sta nisu napravili nastavak :(
|
isto je bilo i kod mene, uvijek bi zapeo na 3 ili 4 liku i nisam ga mogao ubiti pa bi odustajao i mislio da je igra koma a kad sam prvi puta to prosao nikao da prestanem igrati. sa svim likovima sam je presao po 10-ak puta i bas je odlicna igra. steta kaj nema neke alternative za nju posto nastavka nema
|
prošao si cijelu igru ?
ili si završio na onom tipu koji se teleportira i ima onaj lijepi mač ? |
jedino kaj mi pada na pamet je Dark Messiah of Might and Magic
|
Citiraj:
|
dobro onda, ja sam prvih dva puta igru završio na onom tipu jer nisam pronašao sve one tajne
već dugo to nisam igrao, mogao bih malo ionako nemam što igrati dok Far cry 2 ne dođe btw borba u Messiah je čisti hack 'n' slash jer samo klikaš po mišu i mlatiš, isto je sa elder scrolls i gothic serijalima tako da nebi rekao da je to isti žanr igre |
Heavy Metal FAKK2, slična perspektiva + melee fightovi, ali ni približno dobro komadanje neprijatelja
Heretic 2, također fantasy hack and slash, star dosta ali zabavna igra |
Citiraj:
|
ajde istina, malo bolje od običnog mlaćenja ali se nikako ne može usporediti s potezima Blade of darkness
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:12. |