![]() |
Najjeftinija kombinacija GPS + mobitel
Pozdrav svima,
interesira me koja je trenutno (u svijetu opcenito, ne mora biti dostupno u Hrvatskoj) najjeftinija kombinacija mobitela s GPS-om, bilo ugradjenim, bilo preko nekakvog dodatnog modula. Napominjam da mi ne trebaju nikakve karte ili nista slicno, nego sami GPS, dakel, koordinate! TIA! |
p1 u vipu
g702 di oces nokie sa mapsima tipa n95 6120 itd. |
|
Vas dvoje ste promasili moje dvije najbitnije rijeci - najjeftiniji i ne trebaju mi karte, samo koordinate.
Recimo, koliko vidim, najjeftiniji model koja podrzava Nokia GPS Module LD-4W stoji oko 100€, a sam modul je takodjer oko 100€, pa je to ~1500kn - dakle, zanima me *najpovoljnija* kombinacija, jedino sto mi stvarno treba je koordinata koja ce se dobiti preko GPS-a - sve ostalo je totalno nebitno, osim cijene. |
Mislim da će raditi ovo:
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...7223&catid=324 + neki Symbian Nokia. Ja sam to imao na Nokia N80 ali sam sam software skinuo besplatno od tko zna gdje. Baš to što ti treba. Kompas i koordinate. Potraži taj komad softwarea i preko bluetootha se spoji s onim prvim uređajem. |
Citiraj:
|
najjednostavnije ti je ono sto je rak napisao ali pazi da ti mob ima bar symbian 8 pa nagore jer symbian 7 ne radi. ili nadji na njuzima neki jeftini stari pda + bt gps adapter kao onaj iz mikronisa ,dodje te oko 700-800 kuna komplet. max 1000.
|
Citiraj:
Radilo je to i na PDA emulatoru za PC. I to 2003, WM5 i VM6. |
|
Potpis za 6650 Fold, ima ih po 1000kn (nove u oglasniku s garancijom) i ima integriran GPS modul u sebi ;)
|
najjeftinije ? BILOKOJI UIQ3 mobitel... P990 preporucam cak mozda i moze se nac za oko 100€ rabljeni pa i manje... i BT gps na njega :)
|
ne isplati se imati poseban gps uredjaj. imas nokiju n71 -povoljno. imaj na umu da symbian ne moze bas izdrzati gps..pogotovo ako ga koristis putem bluetootha. jednostavno baterija ne voli mobitel.
|
malo kasno palim...al imam ti ja motorolu a1000 ako si zainteresiran, i vjerovatno je najjeftinija kombinacija a imam i opreme podosta...ako si zainteresiran, javi se na PM za detalje
|
Citiraj:
|
Nokia 6120; 350k u tele2 pretplati, 800-900kn u tele2 paketu + 300-400kn BT GPS, nema jeftinije.. I sam koristim tu kombinaciju..
|
Za Buba
Nokia e51 sa dodatnim bluetuth GPS uredjajem koji se metne pod prednje staklo, imam, radi bez problema. GPS bluetooth stoji manje od 50E i nokia e51 200E, jeftinieje mislim da nema. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:55. |