![]() |
Nvidia GeForce 178.13 WHQL driveri
Nvidia has now released a new WHQL-certified graphics card driver, the GeForce 178.13. Coming with support for the GeForce 6, 7, 8, 9 and GTX 200 series cards, the 178.13 includes the PhysX v8.09.04 software and features:
- Added support for 2-way and 3-way Nvidia SLI technology with GeForce GTX 200-series GPUs on Intel D5400XS motherboards - Support for single GPU and Nvidia SLI technology on DirectX 9, DirectX 10, and OpenGL, including 3-way and Quad SLI technology - CUDA support - Support for the Folding@home distributing computing application. - Numerous 3D application compatibility fixes - Several 3D application performance improvements. For example (improvements measured with 178.13 versus 175.19): Single GPU increases up to 11% in 3DMark Vantage (performance preset) Single GPU increases up to 11% in Assassin's Creed DX10 Single GPU increases up to 15% in Bioshock DX10 Single GPU increases up to 15% in Call of Duty 4 Single GPU increases up to 8% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 7% in Bioshock DX10 2-way SLI increases up to 10% in Company of Heroes: Opposing Fronts DX10 2-way SLI increases up to 12% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 10% in World in Conflict DX10 http://www.tcmagazine.com/comments.p...=21938&catid=3 |
Aj fala bogu, konačno.
175 sam bio prekrižio i stavio 177.79 betu, uglavnom, nisam zadovoljan. Čak mi se i grafa znala vračati u 2D mod dok bih igrao recimo COD4 To nije bilo dobro, nimalo, zbloka sve, sa 125 FPSa, padne na 6, pa se povisi i u 2D modu vrti mi 40-50-60 FPSa Restartam komp, sve u redu, radi u 3D-u Sad će ići friška instalacija windowsa i novi WHQL driveri :) |
wtf...jel digital vibrance ne radi sa ovim drajverima ili koji k*..stavim ga na 100% i nista..ko da je na 0..bas mi je ruzno bez toga :(
zna netko mozda sta bi moglo biti..jednostavno su mi boje mracne i bezveze :D EDIT: oni koji imaju XP,sa ovim driverima nece moci omoguciti digital vibrance..eto samo malo upozorenje :) ja se vracam na stare dok to ne poprave :( |
yebate jelc pa kaj si i ti ateriral na vugla da u zadnje vrijeme visiš na nevidiji :D
|
Tko bi odolio toj zelenoj boji :D
|
btw
nabiyem nevidiju i sve njihove mr.dr.sc.kripl.ing .... i drivere od 100+MB |
skida se...aj bas pa cemo provjetiti hoce li ista biti bolje
|
Malo sam testirao drivere na crysisu. ( prvome ne warheadu)
1680 x 1050 igram na very high ( ona šema very high na xp) bez AA i AF. Čini mi se da su fps malo podigli, kretali su se prije oko 18-20 ali su bili nestabilniji, znali su past na 14 u akciji pa se opet dignuti poslije. Sad je situacija stabilnija, drže se u granicama 17-21. |
Citiraj:
|
Nesjećam se kako je prije bilo no kako vidim sad, WHQL drivere izdaju dosta često, barem u zadnje vrijeme kako vidim.
|
Evo upravo stavljeni, malo isprobano na cod4 i losije ide onako u mojoj konfi ide oko 70fps na max ali cesto zna past fps, kao da lagga.
|
Oprostite ako zbog gluposti bumpam temu,ali mozda nekome pomogne,kao sto je meni :)
Naime..ako zelite osposobite DV na XP.u,koristite Riva Tuner i tamo ukljucite DV na koliko hocete..eto meni je pomoglo ;) |
1 privitaka
Imam problem kod instalacije na 64 bitnoj Visti,"zaleti" se do pola,stane,instalira mi drivere valjda (pocrni ekran pa se opet vrati slika),onda cekam i cekam i cekam,pa mi izbaci da odaberem jezik za ovaj NVIDIA PhysX,klinem ok na engleski ,i onda krene dalje i izbaci mi ovo :
ima li jos neko sa vistom ovakav problem ? :wtf2: |
Citiraj:
Meni se to pojavilo, ali nakon instalacije sam isao u nvidiin kontrol panel provjeriti koja je verzija drivera, pak tamo pise da su instalirani ti driveri, isto tako su i za fiziku... |
A pogleda sam i ja,ali koji k... kenjka onda :)
Vidit cemo kako ce to funkcionirat :fala: |
Citiraj:
|
Da to sam primjetio na već neliko revizija ovih novijih drivera (mahom beta pa sam to pripisivao tome), najbolje je maknuti iz fodera Phsyx installer (nakon što se otpakira driver) i stavit negdje drugdje di ga neće nać (npr Desktop) i odvojeno ih instalirati jer onda prolazi 100% bez problema...
|
Ja imam 169.44 drivere i ako inst. samo Nv PhysX da li če to raditi ili moram staviti nove drivere.
|
kod mene blu skrin posliije restarta prilikom bootanja... stari driveri prije instalacije pobrisani driver cleanerom... ostajem na 175.19
|
Da vam ne zapne instalacije deinstalirajte Physx i stare drivere. Novi driveri instaliraju oboje. Tko ima problema sa ovom verzijom neka proba 178.15, čini se da rade bolje. Ovi nemaju Physx, pa ga skinite posebno.
|
A jel tko probao Xtreme-G 178.13 ?
|
Citiraj:
Kad ga se preko taska ubije i restarta stroj ide bez problema i driver je cjeli gore... |
instaliram, vratim se u windowse, par sekundi slika, nakon toga nestane, a windowsi se i dalje dizu i normalno rade, al nema slike i monitor je u standby modu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |