![]() |
POMOC NISAM VISE PAMETAN STA DA URADIM?
I SAM NASLOV GOVORI.
Naime.skinuo sam si verziju 9.0 i kad mi ide sign up pise ono dont send kao ne moze uspostaviti vezu il nes.izbrisem tu verziju i uklonim u add remove i izbrisem cjeli messenger.i sad skinem 8.5 i kad pokrene instalaciju pise vi vec imate instaliranu noviju verziju msn-a.ja sam cjeli komp st o pise windows live messenger pobrisao tako da nema vise ni jednog fajla.i sad opet pokrenem instalaciju i opet pise imate instaliranu noviju verziju.ako hocete ovu odite start-control panel-add remove i tamo izbrisite pod nazivom windows live.pretrazio cjeli add remove i nigdje nema znaci izbrisano.i onda opet pokusam instaliati 9.0 isti taj i pise opet imate noviju verziju.ja vise nisam pametan da nesto poduzmem i stvarno ne mogu instalirati..molim pomoc!!!!!!hvala |
Vjerojatno je ostao zapis u windows registry-ju. Napravi download nekog free registry cleaner-a (npr. CCleaner), instaliraj ga i pokreni da ti počisti registry. A dodatno mogao bi i koristiti uninstall software koji bi napravio bolji uninstall od onog koji dolazi sa windozama (npr. Revo Uninstaller 1.71).
|
Stari, stvarno bi trebao naučiti pisati na forumima.
|
Thnx Skida se.sad cemo vidit..
|
isti problem opet.sve nepotrebno sam izbrisao sa cc-om i nista.imali neki drugi nacin:care::care:
|
Nema.
|
:(
ne kuzim nikad mi se to nije dogadjalo.kako da sad instaliram messenger |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:35. |