![]() |
DC++Stealth
evo za one koji još uvijek koriste Kazzau i slično vjerojatno najbolji P2P program gdje su samo provjerene stvari.
Ova verzija omogućuje da se spojite na bilo koji hub koji zahtjeva recimo 80GB podataka za shareat i skidate s njega šta vam treba a da zapravo ne shareate ni 1 MB. DC++Stealth |
da ali kad te skuze odma IP ban , nick Ban itd. ja koristim obican i mogu potvrdit sto si rekao, nema boljeg p2p klajenta..... cak i bez ovih modanih verzija se nade svega i odma skidas....
P.S. jesi koristio ovaj Stealth ? |
Citiraj:
Evi jučer sa cijeli dan visio na 300TB hub-u. |
To bas nije u duhu P2P-a. Kad bi svi bili kao ti od koga bi onda skidao?
|
Citiraj:
|
Pa zar vam je tesko skupiti 20-30GB za share? :rolleyes:
Od mene nitko neskida jer mi je upload ogranicen na 3kb/s :). |
po kojim hub-ovima se krecete?
evo trenutno sam *trancemp3.no-ip.com *djcenter2004.no-ip.org aj spajajte se da napravimo malu guzvu ...:clap: :argue: u chatu... a i naravno kad smo vec sa foruma da se nesto shera P.S. evo jos jedan di mozemo po hrvaski a i vl. huba je ok. mada ga nema sad ima nekog neznalaca kao pricuvu *cro4ever.no-ip.org |
Citiraj:
al ovdje sam najčešće, vi mene nećete nać jer jer mi nick svaki put drukčiji pa ni sam dok se ne spojim neznam koji je. sesams.mine.nu energy4.tropico.se coloseum.tropico.se blueline1.no-ip.org beach.dmdc.net |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |