![]() |
Kako se promjeni
Hladnjak na a64 procesoru
kupio sam zalmana i neznam kako se stavlja zato što nikada nisam mjenjo vidio sam sa strane da ima kao neka mala poluga ali neznam šta dalje pomagajte btw to je Zalman 7000A-AlCu Cooler, sck 754/462/478 |
Pa zar nisi dobio uputstva sa njim??? :confused: :)
|
Dobio su uputstvo i samo prati...uostalom na Zalmanovoj strtanici imas uputstvo u flashu...animirano i ne mozes fuliti nikako ni saraf : ) .
|
aha tnx
a jel moram stavljati ponovno pastu na njega kad budem micao box verziju i stavljao zalmana ili samo spucam ovoga i gotovo |
...
ako bu ostalo nesto malo paste to makni sa stapicima za usi..(ja inace micem sa normalnom maramicom ali ako nisi nikad onda rade sa maramicom da nesto ne zdrobis...)
I stavi novi sloj paste ali TANKI, JAKO TANKI sloj! bolje manje nego vise... |
zakaj moram stavljat pastu ponovno kad je već imam ispod ovog coolera
|
Citiraj:
|
a qurac bed mi je mazati ,,nikad nisam:D
šta ako nešto sjebem koliko taj sloj mora biti debel(u milimetrima) eh da nitko mi nije odgovorio kako da skinem stari kuler jel samo povučem onu ručicu sa strane i iščupam iz matične ili.... btw. za nekoga gore epox 8kda3J |
Uvijek postoji prvi put za sve...samo budi pazljiv ako bas prvi put skidas cooler da ne bi coskove zdrobio slucajno.
Obrisi tu pastu i sa cpu-a i sa coolera da sve bude cisto i onda stavi novi jako tanki sloj artica ili zalmana i stavi cooler. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:32. |