![]() |
Koji od ova 4 laptopa- cijene 3400-3550kn
|
6735s
|
možeš li molim te obrazložiti?
zašto ne ovaj prvi ima 2gb rama? postao sam ovo na jednom forumu također ali sam se odlucio i na ovom jer je tamo samo jedna osoba replayala koja je rekla da je ovaj predzadnji (kojeg si ti oznacio kao favorita) ima procesor s premalo cachea. a sad ti kazes da je taj najbolji. pa neznam ko je u pravu |
6735s
Razlog? Puma platforma, jako brz graficki cip (za jedno integrirano rjesenje). Dodati 1GB RAM-a u danasnje vrijeme nije skup sport, a moze se lako dodati kasnije... zamjena procesora je u najmanju ruku zeznuta(ako vec nije nemoguca), a zamjena integrirane graficke nemoguca. |
Citiraj:
ugl da, ima noviji proc, grafa ok, a ram: 2gb dođe 250kn, tako da to nije problem. sve u svemu, kad kupuješ uzmi novije :D ne znam za što ćeš ga točno koristit, al sumnjam da ćeš uz normalnu uporabu osjetit ikakvu bitniju razliku zbog tog cachea... |
malo sam čačko po ovom asusu na visti i stvarno sam bio iznenađen performansama za te pare...dajem glas za njega!
|
imam asusa i prezadovoljan sam!dvojezgreni proc,2 giga rama i 160 giga hdd je sasvim dovoljno za sve uredske poslove, te multimediju!poz!
|
Ovaj 3. po redu mi je najjači, samo još dodaš 1-2GB rama :)
|
okey. fala svima:chears:
Hp ili eventulano asus. |
a koji je postupak nadograđivanja rama? jel komplicirano?
|
Nije. Najbolje ti ga je kupiti u prodavaonici gdje kupuješ laptop pa ih zamolit da ti ga i ugrade. Na cjeniku potraži SO-DIMM DDR2 800MHz.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |