![]() |
Nece otvoriti http://www.links.hr/
Vec tri dana ne mogu pristupiti Linksovim stranicama. Sve druge se otvaraju normalno.
Koliko znam, nista nisam prckao ni mjenjao, a svaki put mi izbaci Page Load Error i 'The server at www.links.hr is taking too long to respond'. Provjerio sam postavke Firewalla, NOD32, ... i sve je OK. Po meni! Sad sam pokusao spajanje sa drugog racunala i desava se ista stvar. Spajam se preko Metronetovog SpeedToucha 780 (WL). Savjet, pomoc, prijedlog, ..... :fala: |
Evo ja sam sad probao preko Iskona i meni radi normalno, mora biti nesto kod tebe ili kod ISPa.
|
Kod mene u firmi na Metronetu isto ne radi, a kod kuće na B.netu radi. Vjerojatno je pukao neki link...
|
Citiraj:
Moguce je da sam nesto krivo napravio, ali sto? I zasto mi nece ni na drugom racunalu? Zajednicki nam je samo SpeedTouch 780. Hvala |
Kod mene je isto taj Thomson. Do Metroneta je nešto...
|
Citiraj:
Rekli su da to nema veze s njima kad sve ostalo radi. :hitthewal: |
Ma do njih je 100%... Probaj napraviti tracing route, ni ne izađe van iz Metroneta, odmah nema odgovora...
|
|
ISP to UVIJEK kaze :). ja sam imao problem prosle godine sa HTom i sa jedno 3-4 adrese/foruma gdje su me uvjeravali da je sve OK kod njih a ja nisam mogao otovoriti stranicu osim preko proxya. Cak su me uvjeravali da te stranice vjerojanto ne rade pa zato ne mogu (a radi preko proxya :)) a ja sam uredno dobijao e-mail sa replyevima na moje postove i slicno. Iz firme preko ISKONa u isto vrijeme je naranvo radilo. Nakon par dana je opet sve proradilo i kod HT-a. Jednostanvo - njima je lakse reci "nije do nas to je kod vas" nego da se zaj.. sa popravljanjem i proucavanjem sto bi moglo biti dok ne prijavi veci broj korisnika i napkon shvate da je ipak kod njih :(.
|
Citiraj:
EDIT: Tracing route to www.links.hr [195.190.136.132] over a maximum of 30 hops: 1 23 ms 99 ms 99 ms dsldevice.lan [192.168.1.1] 2 9 ms 9 ms 9 ms 78.134.224.1-dsl.net.metronet.hr [78.134.224.1] 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. Dođe valjda do njihove centrale i dalje ne ide. |
Citiraj:
|
A ne može mu se pristupit ni preko www.links.hr [195.190.136.132](Tomsoft dobijem)..
|
Zavisi na kojem ste ISP - u, stvar je u pojedinom Domain Name Serveru istih.
Evo na Iskonu i kroz proxy firme (nije zaobilaženje nego firma ima proxy) radi. To šta si dobio Tomsoft djelomično je ok jer mislim da oni drže server za Links stranice (tako kaže: http://whois.domaintools.com/links.hr). |
Onda bi im treba OpenDNS pomoć…
|
Upravo sam zavrsio razgovor sa Tehnickom sluzbom Metroneta. :fuming:
Gospodin tvrdi da ako on moze otvoriti stranicu onda mogu i ja i svi ostali korisnici, jer smo na istoj mrezi!!?? I na kraju standardno: 'zao mi je , ali sigurno je do vas'. Hvala svima na savjetima i dobroj volji. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:40. |