PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Fusion For Gaming (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119985)

Jelc 18.09.2008. 22:49

Fusion For Gaming

Dakle, ovaj utility bi (kakti:D) trebao raditi sljedeće divote:

Citiraj:

Designed to help optimize your PC for smoother, more responsive game play in the latest PC games with the touch of a button, the AMD Fusion for Gaming utility helps achieve the performance edge previously only available to highly technical enthusiasts. It works by temporarily shutting down background processes and intensifying processor performance with AMD Boost. That means you can keep all the features of Microsoft® Windows Vista® ready for when you need them, but turn them off when you are ready to get down to serious business – gaming.1

Made with simplicity in mind, we still let you behind the curtains and into the advanced interface to change how the utility works. You can customize with user selectable profiles which optimizes your PC for gaming. Also, you can easily build your own profile and choose exactly what you want disabled for a leaner footprint. Want to squeeze every bit of performance from your system? Engage our most advanced acceleration technologies such as Auto-Tuning and Hard Drive Acceleration.2 Push the limits for how lean and mean you can make your Gaming PC.

At AMD we are dedicated to bringing together the people, ideas and technologies that help ignite the PC gaming experience. Solutions like AMD GAME! PCs and the AMD Fusion for Gaming utility make it simpler to enjoy the latest games and take your experience to a new level. All systems go!
Više:
http://game.amd.com/us-en/drivers_fusion.aspx?p=1

Bambusha 18.09.2008. 22:58

Sumnjam baš da će to radit kak spada

^SuperUnknown^ 18.09.2008. 23:04

Sve mi se cini da ces, nakon sto ugasis igru, imat pravo malo podizanje Windowsa :D

Fadolf 18.09.2008. 23:05

Zvuči zanimljivo, obavezno ću isprobati makar mi se čini da je to samo all-in-one alatka za disejblanje odnosno enejblanje Windows servisa... U svakom slučaju neloša stvar!

Bambusha 18.09.2008. 23:06

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 1141128)
Sve mi se cini da ces, nakon sto ugasis igru, imat pravo malo podizanje Windowsa :D

To sam i ja pomislio...:D

Mortal 19.09.2008. 00:17

A kaj to uopće dela? Šta podiže mhz sabirnice, kloka grafu, smanjuje AA.... ?

Te na kraju da li je to toliko revolucionarno?

D-I-A-B-L-O 19.09.2008. 06:35

Tjah, razer iš odavde, nemoj nama aemdejevcima kvarit raspolozenje :D. Treba skinut pa vidjet,iako nekako sumnjam da ce to sve bit tako bajno. Ja recimo cak niti sa overdrive-om nisam imao srece, niti jednog nisam uspio natjerat da radi kako treba. Ali ipak,pohvale na trudu...

yedwy 19.09.2008. 09:54

Ufufuf da sam bar na Visti trenutno isprobao bi to (nakon kaj bi napravio full PC restore image sistema naravno :D) da se smijem BSODu koji "nije plav"... :fiju:

DraŽ 19.09.2008. 19:06

Probao sam i imaju 3 profile-a u amdfusionu basic,advanced i expert.
probao sam krizu sa basic profileom i cak sam dobio manje frameova tj. cak 6fps-a
kad sam pokrenuo advanced i expert comp se freez-o!
Klonite se ovog!!!

Fadolf 19.09.2008. 19:08

Isprobao i naprosto sam fascininiran... Al' ne denes...

Samo sam se nasmijao brzini rušenja sustava koja je gotovo trenutna... :)

Ne instalirati ni pod razno..

yedwy 19.09.2008. 20:27

Ma znao sam ja da čim se brlja Visti po utrobi da nemre dobro završit... :D

Jelc 19.09.2008. 20:54

Isprobali su do sad na:

Manufacturer Product Retail Name
Biostar TForce TA780G
Gigabyte MA790FX DS5
Gigabyte MA78GM-S2H
MSI K9A2 Platinum
MSI K9A2 CF
Asus M3A78-1
Asus M3A32-MVP Deluxe
Foxconn A7DA-S

Melani 21.09.2008. 23:32

ista stvar postoji već podosta vremena kod stardock object desktopa tweak vista i radi bez obzira na hardware.

Jelc 21.09.2008. 23:35

AMD Fusion for Gaming Utility: Automatic AMD Platform Overclocking With a Twist

Tu je najednostavnije pojašnjeno:

http://www.anandtech.com/cpuchipsets...oc.aspx?i=3412

Valg 22.09.2008. 06:46

Meni ovo izgleda kao horor! :D

Kud mi treba dobre 2-3 minute da mi se OS stabilizira nakon bootanja (da, zbog svega sranja koja sam Xp-u učinio samo da izgleda što više kao Vista), čini mi se kada bih jednom krenuo nešto igrati, da bi morao samo stisnuti "reset" gumbić na kućištu ako želim ponovno na dasktop... ;)

LAcy 22.09.2008. 15:32

Citiraj:

Autor Valg (Post 1143699)
Meni ovo izgleda kao horor! :D

Kud mi treba dobre 2-3 minute da mi se OS stabilizira nakon bootanja (da, zbog svega sranja koja sam Xp-u učinio samo da izgleda što više kao Vista), čini mi se kada bih jednom krenuo nešto igrati, da bi morao samo stisnuti "reset" gumbić na kućištu ako želim ponovno na dasktop... ;)

OT: Zar nije bilo lakše instalirati Vistu ako već želiš da ti OS tako izgleda? Vjerujem da bi obzirom na okolnosti čak i bolje radila.

MadBoY 22.09.2008. 15:56

Citiraj:

Autor Fadolf (Post 1141840)
Isprobao i naprosto sam fascininiran... Al' ne denes...

Samo sam se nasmijao brzini rušenja sustava koja je gotovo trenutna... :)

Ne instalirati ni pod razno..

A mozda zato jer imas nvidia graficku i nvidia chipset, a ovo je namjenjeno samo ako imas all-AMD? :)

DraŽ 22.09.2008. 20:15

Citiraj:

Autor LAcy (Post 1144021)
OT: Zar nije bilo lakše instalirati Vistu ako već želiš da ti OS tako izgleda? Vjerujem da bi obzirom na okolnosti čak i bolje radila.

Ja sam isto probavao sa stardockom i ostalim shitovima za mjenjanje izgleda xp-a u vistin izgled i mogu rec da to uspori vise kompjuter nego sama vista,a da bude jos bolje izgled nije ni upola tako dobar kao u visti!!!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53.