![]() |
abit kv8-pro guru problem sa grafikom x1650
ovako pozzz svima , imam problem sa pomenutom plocom i sa agp grafikom x1650 pro 512 mb, nece da upali ekran ili kad ga upali zaledi prilikom dizanja sistema ili kad digne sistem , napojna je promenjena nova je 400w, grafika isprobana na drugom kompu radi testirana cak i sa napojnom od 300w radi, ova ploca trenutno ima 4200 asusovu graficku koja radi na toj ploci , surfo sam malo po netu ali nista konkretno nisam nasao, na toj ploci ima onaj disply prilikom bootanja codovi meni stane na 94 cod i nasao sam sta znaci taj cod u prospektu ploce ali mi nije pomoglo,
neznam vise sta da radim fleshovao bios, nov sistem, novi driveri nista ne pali ima neki konflikt za koji nemogu da skontam sta je nadam se da sam bio razumljiv i da je neko vec imao ovaj problem a da ga je resio. naglasavam komjuter radi sa grafikom 4200 asus i sada radi ali sam hteo prijatelju da stavim ovu malo jacu grafu da bi mogao koju pucacinu opaliti novu ali nece i nece unapreed zahvalan |
Kod 94 na POST LED displayu ploce znaci da si nesto zbrljavio u BIOS-u, napravi CCMOS, zatim u BIOS-u stisni "Load Optimized Defaults" i onda probaj bootati komp.
|
eh brate da je samo to to sam davno probao nije do toga on nekada i prodje do sisema ali zaledi kao da mu struja hvali a ne hvali, nova napojna, proverena grafika istestirana na drugom kompu,radi na gef. asus 4200 normalno na atija nece sarao sam na netu i ljudi su imali problema sa atijem na ovoj ploci i sa starijim grafama a mogu zamislit sada sa ovom novom , uglavnom flashovao sma bios najnovija verzija je 2007. nov je sistem xp sp3, driveri updejtovani, load default bios uradjen jos davno , normalno uz clear cmos tako da nije do toga sto si ti naveo nazalost. hvala na savetu probacu jos jednom sa svim tim usput da instaliram i sistem sa tom grafikom pa sat bude ako dozvoli.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |