![]() |
Laptop za djevojku, do 4k
Djevojka mi kupuje laptop a ja (kao vrhunski stručnjak) moram izabrati najbolje.
Ne treba joj ništa zahtjevno; uglavnom će ga koristiti za rad u Office-u, gledanje filmova, slušanje muzike i malo surfanja (wlan). Znam da je ponuda široka a ja se fakat ne kužim u laptope, njihove procesore i grafičke pa vas molim za pomoć. Također, izgled laptopa mi je bitan pa mi je možda favorit Dell Inspiron. (hebiga, voli imat "fancy stylish" stvari). Molim vas za preporuku. Neki modeli koje sam ja gledao: Dell Inspiron 1525 Chill - 3.740kn Optimum Lenovo N200, TY2EACR - akcija u Optimumu 3.315kn, Vemil HP 6720s - 3.150kn Superbit HP 6720s sa Vistom - 3.182 Optimum HP 6735s, FU371ES - 3.369kn (sa torbom) Optimum Toshiba Satellite L300-11F - 3.570 Superbit (ne znam koji od tih proizvođača radi najkvalitetnije laptope, znači dobra plastika, da ne škripi, dobra tipkovnica, kompaktan.) |
pa kupis joj onda najljepsi i dobro :goood:
tak cu i ja svojoj, della onog crvenog il' roza, i super :D moze ic na internet, moze cak i pisat, a ak dodje s vistom nekom moci ce i mahjong igrat, issss, strava |
ja bi svojoj ovaj uzo...
Dell Inspiron 1525 Chill - 3.740kn Optimum (mislim da ima i crveni) |
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...572&kateg=3316
garancija 2. godine |
heheh
kupi joj usisavac i knigu o kuhanju
|
Citiraj:
|
dell inspirion ruby light, uzeo svojoj, skakala od srece samo zato sto je crven :) uzmi taj, neces fulat
|
Citiraj:
|
Ajde plz još koji ozbiljniji komentar i preporuka.
Jesu Dell-ovi inače kvalitetni? Ima li netko taj isti i da li je zadovoljan?? |
kvaliteta izrade je po meni super, tipkovnica jedna od boljih (nadmasuje HP u istoj cijeni), boja se na njemu ne guli i dobar osjecaj pod rukama, imas moje preporuke ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:54. |