PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   C&C problemi (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11978)

staza 09.08.2004. 23:50

C&C problemi

Ljudi moji vise neznan di bi pita ljudi ili neznaju ili ne odgovaraju,evo u cemu je problem
od 70 igranih partija 40 me je izbacilo nazad u windowse i napisalo mi da usljed pregrijavanja ili virusa na kompu ili da mi komp ne ispunjava hardverski minimum i ne moze igra da se nastavi,to bi mi se dogodilo kad se nakupi puno vojske tj nakon igranja par sati,ne virujen da je to radi kompa jer je nova makina a i kod prijatelja na jacem kompu me izbacivalo.Jeli to radi toga sta igra nije orginal ili radi interneta ili neceg treceg

Renesis 10.08.2004. 04:52

možda pregrijavanje, vjerovatnije driveri se kolju sa igrom, vidi ako ima koji patch možda

CatKiller 10.08.2004. 10:24

Igra je nevjerovatno loše napisana...

Usporava se čim ubaciš par protivnika, čak u mreži (2 na 2) , znači ne treba računati AI i on tu grca...

Mrežni kod je katastrofa žešča, mislim da mu treba 10Gbit fibre-optic da ne puca :D

Pod XPom je pokretanje Zero Houra ruski rulet, nikome ne radi (technical dificulties) o tome je napisano 50 strana foruma na aces hardware forumu, nekom radi nekom ne, a konfe i software identični !?

Meni nije radila nikako , onda sam ju ručno obrisao i napravio repair, sad radi (zbunj ?!?!?!? ) , ali kad proradi igra je prva liga (što i je najgore, zašto mi npr. ne radi Doom3 )

staza 10.08.2004. 10:45

sta mislite o tome da kupin orginal,bi li pomoglo sta

CatKiller 10.08.2004. 11:12

Citiraj:

Originally posted by staza
sta mislite o tome da kupin orginal,bi li pomoglo sta
Ne bi pomoglo jer iste probleme imaju i ljudi sa orginalima, pričekaj patch 1.3 za ZH ili igraj običan CCG sa ProGen modom...

staza 10.08.2004. 11:47

ja iman C&C generalse,neman ekspanziju zero hour,objasni mi to sa progen modon sta triban napravit

CatKiller 10.08.2004. 12:27

na deezire.net ga trenutno nema (samo za ZH) , ali mora bit na netu neki ProGen 1.4 , imam ja na hdd i oko 28Mb ti je, novina ima na pretek i u biti dobiješ pola zero houra sa tim besplatnim modom
:) , uključujići stabilizaciju mrežnog koda...

staza 10.08.2004. 14:23

nemogu nac taj progen 1.4 ,nasa san c&c generalsi patch 1.7 oce li to sta pomoc

thunderbird 10.08.2004. 15:32

Ja sam imao isti problem sa zh, ali smo kada igram na velikim stazama (6 igrašča ili više) i kad su i kad su svi na hard. Kada su svi na medium onda radi bez problema (ako ne gledamo brejkanje:rolleyes: )
BtW. u my documents u igrinom direktoriju imaš file relase crash info i tam ti piše koji je uzrok izbacivanju.

P.s. imam je več 6 mj. i još mi nije dosadila, fenomenalna je!

staza 10.08.2004. 16:39

ja igran samo na netu,nista mi ne trokaje nego me samo izbaci kad je borba najzesca npr kad nadgledan borbu i kad se vojska bori priko cilog ekrana

vga killer 10.08.2004. 20:02

Ja nisam imal nikakve probleme s nijednom igrom iz C&C serijala osim kaj Renegade nisam igrao, a igrao sam ih po cijele dane tak da me ovo lagano :confused:, a da kažem da nisam nikada nikakve patcheve stavljal.

staza 10.08.2004. 22:53

jebiga nisan ja te srice ,jeli igras C&C generalsi,ako jesi jeli igras na netu ili protiv kompa.Ako te na netu ne izbacuje bili ih proda

Freek 10.08.2004. 23:02

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Ja nisam imal nikakve probleme s nijednom igrom iz C&C serijala osim kaj Renegade nisam igrao, a igrao sam ih po cijele dane tak da me ovo lagano :confused:, a da kažem da nisam nikada nikakve patcheve stavljal.
Imam ja doma Renegade ništa posebno, i ne liči da ima ikakve veze sa C&C al dobro ocjena -3.

vga killer 10.08.2004. 23:40

Citiraj:

Originally posted by Freek
Imam ja doma Renegade ništa posebno, i ne liči da ima ikakve veze sa C&C al dobro ocjena -3.
Osim kaj se odvija u C&C svijetu, al je igra sranje.

Nisam igral na netu neg u LAN-u i nisam imao nikakvih problema.

CatKiller 10.08.2004. 23:59

Citiraj:

Originally posted by staza
nemogu nac taj progen 1.4 ,nasa san c&c generalsi patch 1.7 oce li to sta pomoc
Pošto imaš v1.0 ili tako nešto PEEEČAAAJ

:) , ne samo da popravljaju greške nego i balansiraju jedinice tako da i ti moraš "patchati" svoju strategiju...

staza 11.08.2004. 00:17

pogleda san iman taj patch nisan ga uopce triba skidat

thunderbird 11.08.2004. 10:39

a recite mi dali ina tak neki patck za zero hour, i dali to radi na kkhhhhm:rolleyes: verziji igre?

ćiber_manija 11.08.2004. 12:47

Ja sam skinuo pacth. Kad ubaciš prvi cd i pojavi ti se autorun i tam stisneš chek for updates i skine ti patch i slijedeći put kad pokreneš igru ti ga instalira.

P.S. Thunderbird meni se više ne ruši niti na 8 harda i dobiš još nove mape,znaš kak je jedna luda zove se Dogs of War

thunderbird 12.08.2004. 12:47

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Ja sam skinuo pacth. Kad ubaciš prvi cd i pojavi ti se autorun i tam stisneš chek for updates i skine ti patch i slijedeći put kad pokreneš igru ti ga instalira.

P.S. Thunderbird meni se više ne ruši niti na 8 harda i dobiš još nove mape,znaš kak je jedna luda zove se Dogs of War

Baš sam instalirao patch, i danas sam odigrao dogs of war! meni je najluđa valley of death, resursa ima ko dreka!:beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08.