![]() |
Sony Ericsson V640i VS Nokia 6300
Kao što i naslov govori,želio bi znati koji je od ova dva moba bolji.oni su mi onak,financijski prihvatljivi (kojih 800-900 kn) ,da sam suzio krug na ova dva modela.Ima li tko kakvog iskustva,predložaka? napomena:Kupovao bi isključivo u vipu.
Hvala unaprijed!:) |
Meni je nokia bolja , i to zbog ekrana koji je u odnosu na v640 puno bolji , a i softver od nokie meni vise odgovara tako da i tu joj dajem prednost . Kamere su vrlo slicne na oba mobitela , a sljedeca prednost za nokiu bi bila sto prima microsd kartice koje su 2 put jeftinije od onih M2 za SE . Po kojim uvjetim kupujes u vipu , da li ide pretplata ili u vipme paketu ?
|
Imam v640i i to je savršen mobitel za mene. Sve sto sa ikad trazio tu ima. Preporuka.
|
u vipme kompletu (791 kn).
|
Nokia. dobar mob ali ima jednu manu a to je baterija. za pozive samo ti traje max 3 dana.
|
To 3 dana nije tolika mana , danas vecina novih i boljih mobitela drzi toliko i to je normalno kad se pogleda kakve ekrane imaju mobiteli i sve ostale funkcije ...
|
Koliko sam cuo 6300 baterija traje max 2 dana.
Imam v640 jako dobar mob na kojem mi smetaju male tipke i uzasna kamera u usporedbi sa k750 koji je izasao 2005 i baterija mu traje 3 dana |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |