![]() |
Napajanje, HDD
Ovako, nova grafička i nedostatak disk prostora navode me na kupovinu. pod dva uvjeta
1. čim jeftinije 2. pouzdano i kvalitetno dva kontradiktorna uvjeta ali neka. hdd mi ne treba preko 60gb, a napajanje mora pogoniti: Abit IS-7E P4 1600@2600 2x256Mb ddr400 Ati radeon 9800PRO DVD-rom CD-rw do 60gb disk TV kartica |
Chief 360W bi trebao biti dovoljan.
|
Trenutno su ti 80GB diskovi jako povoljni. 60GB nije velika razlika u cijeni, a ipak +20GB je bolje.
|
Ajde ovako, najbolji, ali i najjeftiniji disk, ovo drugo je važnije..
|
Seagate 80 Gb :beer:
|
fortron (aopen/sharkoon ista stvar) 350W
ima skyev certifikat najtišeg napajanja, ja složio par konfi s njim i odlično je |
Citiraj:
|
Hitachi S-ATA 80G ( 3 G garancija ):D
|
nije ti palo na pamet to uzet u kini? :D
|
Palo mi je napamet, ali nisam imo više para, a i jako mi je važna garancija za disk (već sam se dva put,tri put opeko) više neću...
|
Western Digital ti nije loš mislim da isto ima 3 god garancije, 80Gb i 8Mb cachea
|
Western Digital ti nije loš mislim da isto ima 3 god garancije, 80Gb i 8Mb cachea
|
|
|
|
Omaklo ti se 5 puta a? :D
|
svi su poludili s postovima:rolleyes:
|
Citiraj:
I have my magic eye on you :p Be afraid ćiber, be wery afraid :D :beer: |
netko nabija post count or what? :D
|
Citiraj:
nije uvijek namjerno!Nekad server "zašteka", netko stisne više puta, a sve nastavi stajati, i nakon nekog vremena se naštanca x istih poruka!Naravno, u tom slučaju se onda izbrišu suvišne poruke koje nisu namjerno postane, već zbog greške.Eh sad, dal ima netko tko to namjerno radi...to ne znam!:rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam niti mislio...:rolleyes: :D :cool: :clap: :gringo: :smoke: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Ne vjerujem da je on kriv, meni je sinoć forum opasno štekao...
|
Vjerujem da nije bilo namjerno. Ne treba čekati moderatora nego sam izbrisati višak.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vrlo interesantno (5x) |
Who da hell are you?!I što si to Dati i štuci napravia?:D
|
Ma to ti je pravi Fisherman...:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:11. |