PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Lotr fanovi - potpisite peticiju!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11957)

sholky 08.08.2004. 21:51

Lotr fanovi - potpisite peticiju!!!

HR Tolkien Board postavlja peticiju za prikazivanje produzenih verzija filma Gospodar prstenova, u obliku cjelodnevnog maratona, u hrvatskim kinima.
Ukoliko ste ljubitelj Tolkienovog i Jacksonovog djela, pomozite nam i svojim potpisom omogucite maraton te ukljucite Hrvatsku u mali krug zemalja koje su prepoznale potrebu za takvim spektaklom pred sam izlazak RotkEE u DVD formatu. U jednom danu bile bi prikazane produzene verzije sva tri filma, s pauzama izmedu filmova.

Znam da vas ima na ovom forumu!;)

GLASAJTE!

Bl@de 08.08.2004. 23:05

E pa supak mi je odrvenil kad sam pogledal doma samo jedan nastavak a kamoli tri.:eek:

horza 08.08.2004. 23:23

jesam

ćiber_manija 09.08.2004. 01:02

Znao sam da že Horza podpisat i ja ću makar nisam baš veliki fan.

vga killer 09.08.2004. 04:33

Potpisano, iako mislim da bi umro nakon sva tri pogledana filma odjednom.

Bran 09.08.2004. 12:38

1 privitaka
Citiraj:

Originally posted by vga killer
Potpisano, iako mislim da bi umro nakon sva tri pogledana filma odjednom.
Slažem se. Koliko bi to trajalo? Pola dana? Morat ću uzeti veću količinu hrane da preživim taj maraton. Ali neka vam bude potpisao sam i ja.

Costa 09.08.2004. 15:02

Potpisano.

marac 09.08.2004. 15:36

Bio je taj maraton ako se ne varam negdje tamo početkom prvog mjeseca u Kaptol Centru. Cijena karte je bila 57kn a maraton je počinjao u 14h i između svakog filma je bilo pol ure pauze.

--------------------------------------------------
np: TBF - guzice i sise
--------------------------------------------------

Freek 09.08.2004. 15:47

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
E pa supak mi je odrvenil kad sam pogledal doma samo jedan nastavak a kamoli tri.:eek:
Istina:beer:
Uopće nisam fan al potpisao sam.

sholky 09.08.2004. 18:58

Citiraj:

Originally posted by marac
Bio je taj maraton ako se ne varam negdje tamo početkom prvog mjeseca u Kaptol Centru. Cijena karte je bila 57kn a maraton je počinjao u 14h i između svakog filma je bilo pol ure pauze.

To je bio obicni maraton, a vo su extended edition verzije:cool:

Costa jesi ti onaj koji se potpisao samosa nickom? Daj stavi normalno ime i prezime, kao i svi ostali:p ;)

marac 09.08.2004. 19:18

Citiraj:

Originally posted by sholky
Ma sve je to isti K..... :smoke:

tor 09.08.2004. 19:19

To. Ja sam doma odgledao u komadu s ekipom prva dva produženu verziju i III regular. Do jaja...:D

Freek 09.08.2004. 19:41

Meni doma stoje i skupljaju prašinu.

Costa 09.08.2004. 21:43

Citiraj:

Originally posted by sholky

Costa jesi ti onaj koji se potpisao samosa nickom? Daj stavi normalno ime i prezime, kao i svi ostali:p ;)

Gdje se vidi tko se potpisao?

Sva me znate kao Costa pa ono :D

horza 09.08.2004. 22:33

Citiraj:

Originally posted by Costa
Gdje se vidi tko se potpisao?

Sva me znate kao Costa pa ono :D

pa da, ali to će se nekome pokazivati, nekome tko treba te filmove otkupiti i platiti organizaciju i prikazivanje. i kaj bi bilo da se svi tak potpišemo? kaj bi ti reko da ti neko dođe s peticijom na kojoj su redom:
Costa
mitzek
tor
đaner
blade
vga killer
ćiber_manija
sholky
Bran
Freek
horza...
jel bi ti uložio pare u to?

Bl@de 09.08.2004. 23:34

Citiraj:

Originally posted by Horza
pa da, ali to će se nekome pokazivati, nekome tko treba te filmove otkupiti i platiti organizaciju i prikazivanje. i kaj bi bilo da se svi tak potpišemo? kaj bi ti reko da ti neko dođe s peticijom na kojoj su redom:
Costa
mitzek
tor
đaner
blade
vga killer
ćiber_manija
sholky
Bran
Freek
horza...
jel bi ti uložio pare u to?

brijem da bi se ljepo nasmijal i poslije kad bi zavrsil bi te ozbiljo pogledal i pital "ti to fakat za ozbiljno?" onda bi ti rekel "da!" a on bi opet krenul u novi val smijeha.:D

BTW ak se ne varam potpis na peticiji se prizna samo ak se navede ime i prezima i JMBG, ali kak je ovo na netu mislim da je onda dovoljno samo ime i prezime.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:56.