![]() |
Lotr fanovi - potpisite peticiju!!!
HR Tolkien Board postavlja peticiju za prikazivanje produzenih verzija filma Gospodar prstenova, u obliku cjelodnevnog maratona, u hrvatskim kinima.
Ukoliko ste ljubitelj Tolkienovog i Jacksonovog djela, pomozite nam i svojim potpisom omogucite maraton te ukljucite Hrvatsku u mali krug zemalja koje su prepoznale potrebu za takvim spektaklom pred sam izlazak RotkEE u DVD formatu. U jednom danu bile bi prikazane produzene verzije sva tri filma, s pauzama izmedu filmova. Znam da vas ima na ovom forumu!;) GLASAJTE! |
E pa supak mi je odrvenil kad sam pogledal doma samo jedan nastavak a kamoli tri.:eek:
|
jesam
|
Znao sam da že Horza podpisat i ja ću makar nisam baš veliki fan.
|
Potpisano, iako mislim da bi umro nakon sva tri pogledana filma odjednom.
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Potpisano.
|
Bio je taj maraton ako se ne varam negdje tamo početkom prvog mjeseca u Kaptol Centru. Cijena karte je bila 57kn a maraton je počinjao u 14h i između svakog filma je bilo pol ure pauze.
-------------------------------------------------- np: TBF - guzice i sise -------------------------------------------------- |
Citiraj:
Uopće nisam fan al potpisao sam. |
Citiraj:
Costa jesi ti onaj koji se potpisao samosa nickom? Daj stavi normalno ime i prezime, kao i svi ostali:p ;) |
Citiraj:
|
To. Ja sam doma odgledao u komadu s ekipom prva dva produženu verziju i III regular. Do jaja...:D
|
Meni doma stoje i skupljaju prašinu.
|
Citiraj:
Sva me znate kao Costa pa ono :D |
Citiraj:
Costa mitzek tor đaner blade vga killer ćiber_manija sholky Bran Freek horza... jel bi ti uložio pare u to? |
Citiraj:
brijem da bi se ljepo nasmijal i poslije kad bi zavrsil bi te ozbiljo pogledal i pital "ti to fakat za ozbiljno?" onda bi ti rekel "da!" a on bi opet krenul u novi val smijeha.:D BTW ak se ne varam potpis na peticiji se prizna samo ak se navede ime i prezima i JMBG, ali kak je ovo na netu mislim da je onda dovoljno samo ime i prezime. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:56. |