![]() |
G.Skill F2-8000CL5D-4GBPQ
pozdrav svima!
evo, uzeo sam nakon dosta vremena novi ram i mogu reci da sam oduševljen... radi se o kitu, 2x2gb na 1000mhz G.SKILL F2-8000CL5D-4GBPQ http://newgskill.web-bi.net/bbs/view...esc=asc&no=105 ovak nabrzinu koliko sam uspio probati, 1000mhz sa latencijama 5-5-5-15@1.8V ide update uskoro... lp:goood: |
ajd javi cim brze rezultate ;D
|
Dobra memorija...
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=163668 Baš sam sinoć vidio da ste dobili G.Skill :goood: |
Fino,fino kako se čini po linku.
Ajd masni ne bilo ti zapovjeđeno kad uhvatiš vremena da vidimo jel valjaju šta ovi za istočno europsko tržište :goood: Ali ovo na linku ukazuje na neke fine brojke,tako da sad imamo na tržištu još jedan kvalitetni brand.Dobrog nikad dosta :) |
Citiraj:
|
Neće ni slati ništa bolje dok ne vide bolje reze na HWBotu :p
|
Citiraj:
|
Decki dobite ako mozete G.SKILL F2-9600CL5D-4GBPI. Ovo je memorija koja se trazi kod OC
|
A gdje su rezultati od masnog i memorije? Šta je odustao...
|
Ma valjda čovjek nema vremena dovoljno,ili mu nije potrebno da je iscijedi. :)
Nego da,ono doletim na forum poslije pun qurac vremena i odmah naletim na pametnu od čika Jima...svaka čast,nastav' dalje...ja bez takvih bisernih postova ne mogu funkionirat... :lol2: Sva sreća pa je 1200Mhz malo,pa je zato i ok,inače da je u pitanju C. Ballistix 667 koji ide na 1100-1200mhz,to već nebi bilo ok... :fiju: :goood: |
Citiraj:
Ali šta je,je.Komentar mu je kretenski do jaja :D |
Jel može netko reći da li su na pc-6400 verzijama ove memorije isti čipovi kao i na pc-8000?
Znam da je razlika u cijeni 40kn pa se ne isplati riskirati, ali me svejedno zanima... |
Citiraj:
bok jime :beer: pa da ih i ima kupiti kod nas mislim da bi im cijena bila astronomska,pitanje jel bi tko kupio. pozz |
Citiraj:
|
Jedno marginalno (sry ako je OT) pitanje za one malo iskusnije...
Trenutno imam 2x2GB Kingmax DDR2 na 800MHz 4-4-4-12. Koliko bi mi se isplatilo mijenjati tu memoriju za npr. G.Skill 2x2GB kit F2-8000CL5D-4GBPQ (memorija iz naslova teme) ili MUSHKIN Redline X-line, 4 GB (2GB + 2GB) DDR 2 PC-8000 (1000 MHz). |
U kombinaciji sa E4400?Nimalo.
|
Mislim kroz mjesec, najvise dva, uzeti E5200, kojeg cu OC-a dokle god islo, pa recimo da je E5200 u pitanju.
|
Ni dalje.On ima 12,5x multiplier,znači 400,više ti ni netreba,je čak i previše.
|
isto pitanje i za mene,jel bi se isplatilo,mislim kasnije kad nabavim bolji cooler ici na 4 Ghz.Pikiram na redline/g.skill ,jel se "isplati" ?
|
@sadgasm
Mislim da je žile sve rekao. @žile Hvala na odgovorima. |
Citiraj:
Flikoman već ima 4GB,a sad bi te 4Gb mijenjao za druge 4,a za tim nema potrebe. BTW,jel nisi ti imao corsair? |
Imao i 2x bio jedan modul neispravan. :fiju: Zato sad razmisljam dal da ubodem neku drugu memoriju...Taj G.Skill mi je zapeo za oko!
|
Nisam,uzeo kingmaxa za prvu ruku,ovih dana frend nabavlja redline,pa cu odluciti.
Tnx na savjetu. |
nedostupno u linksu :(
|
Evo, ponosan vlasnik prije 15 min postao doticnog kita.
1051MHz@1.8V 5-5-5-15 Strava =) Samo iscupao 2x1GB ballistixa i strpo gskill i odma boot. Zelite da ju jos malo stisnem?:D |
Citiraj:
1.8V je za n00bove :fiju::D |
Citiraj:
Budem, polako. Tek je pola sata u kompu. |
Ja sam uspio izvrtit max 540MHz na 5-5-5-15 na 2,150V
|
Citiraj:
|
Teoretiziram da zavisi o PSC čipu koji je gore.Možda dobro podnose,a možda se ni ne upale.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |