![]() |
Windows XP SP2 - saga o odgođenom patchu
kreteni... :rambo:
cekam i cekam da konacno napravim clean install a sad... KO IH SISA RADIM BEZ ******** SP2!!!!:rambo: :rambo: |
Hehehe, ja danas napravio format... trebao je ovaj tjedan izać... odgodili do kraja mjeseca.
|
Citiraj:
definitivno neće izaći ni na taj rok... |
Citiraj:
Vidjet ćemo... meni nije toliko hitno, kad dođe, dođe. :) |
Microsoft=Valve :D
|
Sranje. Idioti. Samo zbog njega 12 kompova mi čeka reinstal. A sad imam vremena ko u priči. Dok dođe, više neču. :nabijemih:
|
ufffff.
ja ih male testiram...blesavi su do bola...
zahebavaju ko i sp1 kad se je pojavil.... sad ih valjda male Preriktavaju.....:rolleyes: :rolleyes: :D |
|
da, to bi trebala biti istina. čekao se vikend da se serveri rasterete. kolko vidim to je sve riješeno i čeka se početak tjedna da se počnu štancat cedeji za testere.
inače, i ja odgađam clean install. ali prvo si moram nabavit raid da ovaj put instalacija malo i potraje. |
Citiraj:
|
Re: ufffff.
Citiraj:
|
sad ce ispast da ce doc u pon.
zasto mi se cini da cijeli svijet prica o tome... previse sam na kompicu... |
Re: Re: ufffff.
Citiraj:
:rolleyes: :rolleyes: :D :D :D btw, i developer primjerak koji imam, šupalj je ko sito za špagete.. !:D :D |
Re: Re: Re: ufffff.
Citiraj:
ajd pliz reci kaj je šuplje, jer se meni fakat sviđa kaj su napravili. a tek kaj je ispod haube... skroz nova mašina. (zato onaj msi nije radio) |
Re: Re: Re: ufffff.
Citiraj:
Singerica šiša napred natrag ,hočeš sitni ili krupni bod zavisi od matrijala . A o šupljem možemo razgovarati na razini sira ,ementaler i sl. toliko o tom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:36. |