![]() |
ubo se novi ram
uzeo sam ovaj novi kingmax hardcore PC3500 i to zlatni :D (512mb), ima neku cudnu oznaku, google ne nalazi nista (Kingmax MPWC22D-38KS3G-MAA)
dosad sam imo corsair value na 450mhz, 11-3-3-2,5. ubodem kingmax, fino boota, dual channel ddr enabled i efo sad oba keksa rade na 450 bez ikakvih probljema :D sreca valjda :D samo me jedna stvar muci, aida32 i sandra vele 64bit width ... zasto nije 128bit??? (vidim da mi je memory test poraso za nekih 5% znaci da ipak dual channel funkcionise ) :confused: |
AMD nema pravi dualčenel pa ti valjda zbog toga tak piše u Aidi.
|
zanimljivo, ako ih stavim u slotove 1 i 2 (znaci single channel) onda nemogu postici ni 210fsb, a u dual channel ide bez beda 225.
|
Pusti ti AIDU 32 bitno je da sve radi kako treba :) Mozda je ljubomorna hehehe
|
Citiraj:
A aida isto ne pokazuje da je memorija dual blabla |
Je dualčenel, al ne baš u pravom smislu.
Inače je širina sabirnice 64 bita, a pri dualčenelu je onda 128 bita. Intel ima širinu 128 bita, ali se kod AMD-a tih 128 bit a"uljeva" u jedan kanal koji je 64 bitni tako da nema duple brzine nego je ubrzanje puno manje. |
Koja korist onda od Dula Channela na AMD-u??
Vga killer još malo pa 3000 postova .. čestitam :beer: |
ma sve pet, kod bootanja veli dual channel, cpu-z kaze dual channel
ram je banana, max 456 na 11-3-3-2,5. cas 2 nece ni bootat na bilo kojoj brzini |
Kakva je korist? Ima je, al ne kolko na Intelu-u.
@ Njusskallo - TNX :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam ispravio. |
: bonker :
|
Citiraj:
na dnu stranice imaš link ddr400/433, p/n isti kao tvoj samo sa r na kraju (crveni chipovi). si to kupio u ve-milu? |
Citiraj:
to se zove lazno oglasavanje :rolleyes: znaci dobar hardcore mora biti crno-zlatni? tocno ovako izgleda moj http://www.kingmax.com/product/color_pic.jpg |
To ti je HardCore,sad su izašli i na 433:)
|
Citiraj:
btw blade citat u sigu ti je malo kriv, max kaže exclamation mark a ne explanation |
Citiraj:
|
Ovako izgleda moj ddr400. Jel to znaci da je hardcore? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |