![]() |
HP 6830S FU358ES, 17"
jer imao tko iskustva sa ovim laptopom, posebno koliko se moze ocekivati od njegove grafe HD 3430, kakva mu je baterija i naravno jer vrijedi tih para?
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=3903448 |
Od grafe ne možeš očekivati puno obzirom da se radi o 64bitnoj grafi. Po meni, ona je preslaba za toliki ekran tj. zaboravi na igranje. Obzirom na veličinu ekrana (17") nije ni za nosanje okolo (veći ekran = veća masa).
Sve ovisi o tome čemu će ti služiti. Za kancelarijski rad je ok, a za sve ostalo baš i nije. |
Citiraj:
To sto je velik, ne mora znaciti da je tezak. Komponente su unutra iste kao i u 6730, samo sto ima 20dkg plastike vise. i 10dkg tezi ekran. |
6730 ima 15,4" i 0,5kg manje (2,5 : 2,95kg).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to je nasljednik 6820s modela, moram reči da sam vlasnik toga modela prije i jako sam zadovoljan..
baterija kolko vidim je na tome 8 čelija a moja 6 i sdržala je do 3h, ovisi šta se radilo na njemu, grafička nije nešto, ali je neintegrirana i može se na njoj ponešto odigrati na niskim rezolucijama. npr probao sam Crysis i radio je ali na niskoj rezoluciji.. Sve u svemu dobar laptop ako gledaš omjer dobiveno/uloženo.. |
Mali info grafi unutra...
Grafa u tome laptopu je nesto slabija od ove: http://www.notebookcheck.net/ATI-Mob...50.9593.0.html |
možda je u novijem modelu malo jača grafička ali svejedno to je sve tu negdje, uglavnom smatram da vrijedi te novce, još ako nabaviš model bez windowsa kupiš ga relativno jeftino..
|
Pozdrav,
imam ovaj laptop već 5 mjeseci, sad bih željela koristiti bluetooth, ali niko ne uspjevam jer mi pri pokretanju konfiguracije javlja grešku: Bluetooth device not found. Da li netko možda zna u čemu je kvaka? (u specifikacijama piše da ima bluetooth) |
Jesi li uopće uključila bluetooth? Mala tipka pored tipke za uključivanje laptopa služi za uključivanje WLAN-a i bluetootha. Ako je ona narančasta, znači da je oboje isključeno, a ako je plava, onda je oboje uključeno.
|
Citiraj:
|
Ima li taj laptop uopće BT?
|
Sve navedeno + možda nije instalirala driver za BT: HP Integrated Module with Bluetooth Wireless - XP
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14. |