![]() |
razočaravajući OC mobilca!
2600+, epox 8rda3i itd.
2. najbolja serija. Ide on i na preko 2600Mhz, ali na 2438mhz mi je bio zadnji poptpuno stabilan PRIME.Sada je "poludio", a na 1.75v neće ni to stabilno, a ni na koliko volta, jednostavno nejde-prime radi greške!(iako je stabilan i vrti 3dmark itd bez pol frke!) Sada sam ga morao spustiti na 2332(sa 2438), da bi dao stabilan prime.(odjednom iz nepoznatog razloga) Drugim riječima-testirate li vi svi primeom?On radi stabilno na jako puno, ali greške u računu su zastrašujuće... Imate li ideju zašto odjednom neće više raditi kada je prije radio na toj frekvi? |
Re: razočaravajući OC mobilca!
Citiraj:
Možda je RAM poludio...:confused: btw. :eek: :eek: za konfu iz siga... |
Re: Re: razočaravajući OC mobilca!
Citiraj:
E da, to mi je novosložena!:D :cool: To mi je 1., a ova mi je drugi. Sad ću updateati sig. Savršen je!:beer: :beer: |
Temperature?
|
Citiraj:
Ali ne kužim još uvijek zašto je uredno vrtio prime na toj frekvi, a odjednom sam ga morao spustiti.Na 2332Mhz radi mobilac na 1.65v, neće niže(freeze ili prime).Vidio sma i preko 2600..., ali radi li prime uopće tada 100% bez greške? |
A možda je i elektromigracija iliti proc se uništio od OCa , pobjeglo par elektrona i sad je samo pitanje vremena kad će svi pobjeć i onda imaš zgodan privjesak.
...a možda i nije, ovo je worst case scenario. |
Citiraj:
|
sad si me prestrasio, daj napisi nekaj vise o toj elektromigraciji ili daj neke linkove....
|
Evo za Vodokotlića jedan veliki : lol2 :
Vi ste meni govorili da je XP2200 shit ... ako on ide do 2400MHz, a XP2600 Mobile do 2600MHz ... to je stvarno shit A napon je isti... |
Znaci ti imas takvu konfu da vrtis prime ... lepo to :beer:
|
Citiraj:
Evo linkova kolko oćeš :D http://www.google.com/search?hl=en&i...=Google+Search |
Citiraj:
|
Valjda nije to...
toliko sam već stvari isprobao, i OCao, i nikad tako nešto nije bilo. Možda sam jednostavno out of luck, eto.:rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:53. |