![]() |
Prejeftini komp u Vemilu??
Kak su to uspjeli tak jeftino složit a da su u dobitku???
Amd Sempron LE1150, MBo chipset 7050, 160gb, 1gb, dvd prža, gigabyte kućište tiponica i zvučnici logitech s120, 17" lg l177wsb. prek nabave sam najeftinije složio za 1950 i to bez kućište tipkovnice i miša a oni daju za 1600 |
rasprodaju robu koja se ne prodaje, to je zajednicka tocka svih slozenih konfiguracija u svim velikim ducanima,
a u dobitku su sigurno, kako mozes sumnjat u to :D |
u dobitku su max 100kn po konfi, ako su više onda mi nije jasno kako, jer se ovako najeftinije da složit za 2200
skinemo 22% sa tog 2200 ostaje 1700 i šta još treba skinut |
marzu
|
kolko tog ima
|
pojma nemam, usporedi cijene vani i kod nas pa probaj doc do nekog zakljucka
|
u vemilu kad kupujes kao ducan s ciljom daljnje preprodaje na gigabyte proizvode dobis rabat 14% il 11% neznam tocno
|
Piše da je dostupan u prodavaonici van ZG-a. Očito imaju koji komad u nekoj poslovnici i treba se tog rješit :)
|
pa dobro ali oni nabavljaju robu puno jeftinije nego sto ti vidis na nabavi!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo računaj da prodaju pod nove komponente "popravljene" komponente..
|
i sta na te popravljene daju garanciju ko i na nove ?!
|
pa obično je kod gotovih konfi garancija na CIJELU konfu (u ovom slučaju 1.5g)
http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTem...&Sifra=5000114 iako bi pravilnije bilo odvojeno po komponentama (gdje hdd ima 3-5 god, grafa 2-5, cpu oko 3) uglavnom, sve je srezano... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slobodno me mozete ispraviti if I am wrong !!! :goood: Pozz |
Citiraj:
Meni su rekli kad sam frendu komp uzimao da ako ne platim sastavljanje,oni stave naljepnicu i garancija po komponentama onda ne vrijedi nego samo na cijelu konfu. Platiš sastavljanje 180kn mislim i onda ne dobiš naljepnicu i imaš garanciju po komponentama. |
Da tak je u vemilu, narucivao frendu komp i vele ako oni sastavljaju dobijes naljepnicu, platis sastavljanje i dobijes godinu dana garancije na sve.
Ako sam sastavljas onda je kao sto je Blade rekao, garancija po komponentama. |
Citiraj:
|
a dosli su do te cifre jer su narucivali kontejner robe i dobili marzu od 30% nis cudnoga.
|
cudenje zasto?
pa osim ogromnih bezobraznih marzi sve do rabata na velike kolicine narudzbe, tako veliki ducan si moze i priustiti da izgubi sto kuna samo da ocisti skladiste...vratiti ce to kroz dvde,stickove i slicno kaj ce taj isti korisnik kupiti uz taj komp. pa onda kad vidi da taj stroj nemoze upaliti winamp i word, dode dio kad se siri ram. pa zarade i na ramu. itd itd... a i uostalom...probaj to kupiti...nece me cuditi odgovor..sve prodano ili nema na zalihama..no kad si tu, budes ipak kupio onaj....i opet su zaradili. ina im da popust jer su te natjerali da trosis benzin. mcdonalds jer si klopao kod njih. i tak to... daj si malo maste i vidjeti ces da mogu sklopiti i jeftiniji konfu od te...samo treba imati maste :) |
de boze.nevidim uopce razlog za otvaranje ovakve teme.
nisu idioti da bi prodali,a da ne zarade (mislim tko bi) oni tu robu dobiju za puno sitnije pare nego što mi svi mislimo.a prodaju po masnim cijenama ;) |
refurbished bez da se informira kupca? ;)
|
Imas isti takav u hgspotu http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=033387 za 1199kn bez monitora
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:02. |