![]() |
Graf kartica za 24''
evo kako naslov kaze trazim idealnu karticu za rezu 1920x1200 ali ne zelim pecnice od 90 stupnjeva i da trosi struje vise od klima uredaja :) (ako bas mora biti takva onda dajte argumente)
Ali evo htio bi cut neka misljenja razer mi je rekao da je dobra gtx 260 :) sad me zanimaju i druga misljenja. E da zanimaju me igre koje dolaze ne ove tipa kriza i ovo stare stvari nego ono sto ce tek doc... da mogu pristojno to terat bez vecih problema ali ne mora biti ono najbolje ali da fino ide oko 30-40FPS.a ja zadovoljan bez velike redukcije detalja :) |
260gtx bi bio idealan izbor jel u tom cijenovnom rangu nema nista bolje za velike rezolucije...
|
a 4870 ?
|
Ako se da novom beta-Rivom namjestiti,dajem prednost 4870,ako ne, 260.
|
gtx260 ako se nema zivaca i zivaca s postavkama/biosom/aftermarket coolerom/fixevima etc...
|
2x HD3870 u CF ;) Ubodes ove singleslotare i da vidis veselja i tisine.
|
2x HD4850, ima jednake ili čak bolje performanse od GTX 280.
|
8800 GTX :)
Zapravo koliko si spreman uopce izdvojiti love? ovo je grubo naklapanje bez nekoga odredenoga iznosa... e moj jurbas ti bi bar trebao znati kako se otvara topic :D |
Citiraj:
znam ja kako se otvara topic ali jednostavno nije bitna cijena :D bitno je da vozi :D btw jel netko zna graf karticu sa 4xdvi konektora??? i pitanje kako na 280GTX radi HDMI?! jel to necemu ili nicemu?! |
4DVI: http://www3.shopping.com/xPO-VisionT...2-0-CrossFireX
Ako slika nelaze (ajde @The Dream :D) E da to sam ja iskusio sa svojom 8800GTX, mislim na probleme sa driverima.. NEmogu resizati sliku da mi desktop taman stane u okvire telke (mislim na vidljivu diagonalu, kabal je DVI to HDMI) a kada stavim originalnu rezoluciju 1366x768 bjezi mi preko rubova, pa napola vidim recimo start i takve stvari... nisam se puno bakcao sa tim jel mi ionako netreba .. valjda to jos nisu rijesili sa driverima ali sam cuo i na drugim forumima da je bilo nekih problema stoga nije niti Nvidia bez greske bas bar sto se tice ovih modela kartica koje su kao za "extreme gamere"... A ujedno sa bio slagao kompicu komp sa FX5200 karticom (mozda najlosija serija ikada Nvidije) i kada sam ga spojio telku reza 1600x900i mi se cinila ljepsa, cisca, ostrija nego na bivse dvije kartice tj. sadasnja 8800GTX i 7950GX2... Cini mi se da je sa Nvidiom dvosjekli mac ili jedno ili drugo... |
Citiraj:
|
4870x2
|
4870 sa 1gb RAMa vec ima bas kao i 4850.
|
Citiraj:
Morat cu se pozabaviti sa time... Mislim da je i 4870 dovoljno za 1900x rezu sam si rekao da se ne skresu previse detalji, samo iskljuciti one na kojima i nema neke vizualne razlike a AA u potpunosti zaboraviti.... |
sacekat cu jos neko vrijeme pa da vidimo kako ce stvari razvijat btw neo nije frka dat 4000kn za grafu ali jbg pecnica i previse struje to trosi kad gledas da meni komp gori 24/7
EDIT zasto mi tema tu prebacena??! |
Zato jer nema veze s konfiguracijama u pogledu kupnje i savjeta oko sastavljanja. Ti tražiš grafičku za 24" monitor, a pošto se nisi izjasnil koju preferiraš (mada se naginje k GTX 260), tema ti je prebačena u ovaj podforum. Osim toga u pravilima fino stoji da teme koja grafička i tome slično idu u za to predviđene forume.
|
fala McG na objasnjenju a trebali bi napravit podforum graficke kartice i onda stavit nvidia i ati a ne ovak jer jbg neko ne gleda grafu nvida ati :) a cuj da naginje na GTX 260 jer pecnice mi netrebaju :) a i povoljna je nekako mi se cini okey :) jos da vidim kako ce se ponasat u nekim novim naslovima na 1920x1200 i to i ako bude bilo okey kupim ju...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:06. |