![]() |
AMD Athlon64 X2 6400+ Black Box Edition
eto kazu na vemilovim stranicama da dodje 499kn...
ima ko kakovih iskustava s njim? koliko sam shavtio nije klasicni BE, nego je samo pakiran u crnoj kutiji? ali ipak 499kn za 3.2ghz (sigurno se da jos nesto izmust iz njega) i 2mb cacha... sve nesto dolazim u napast da zamjenim svoj 5000be za njega... samo kaj me muci onaj podatak garancija 3mjeseca... hmmm... trebalo bi nazvat i pitat... |
Nemoj mjenjat...niposto...
|
3 mjeseca? ideš!!!
|
Da li se isplati.... mozda da, mozda ne...
Po ovoj garanciji vjerovatno je rijec o robi koja je uspjesno osposobljena u tvornici/servisu. Nije prvi put da prodaju reparirani hardver ali po mom iskustvu bar je ne podvaljuju kao novu. |
dobro da nisu dali garanciju do kućnog praga... al to bi trebalo onda već na stranicama pisati zašto takva garancija a ne da ljudi moraju zivkat pola dana vemil da im se netko javi i objasni stvari....
|
Citiraj:
Taman da je i moguće bilo bi neisplativo s obzirom na proizvodnu cijenu istog. Ovdje je nešto drugo u pitanju, a bilo bi interesantno saznati šta.. |
moguče da je to bio proc u jednom od onih Astro računala, več sklopljenih. Netko je dofurao komp na servis i ovi mu dali novog,a ovog rasprodaju po djelovima
|
Citiraj:
Graficke u fino bile zapakirane u celofan, vidljivo koristene, sa vidljivim tragovima lemilice.... Ukratko... ono sto se da spasiti ocito se spasava. Tako i sa tim procesorom... ako su u igri bili iskrivljeni pinovi ili mozda pokoji slomljen ocito da bas i nije neisplativo poigrati se takvim procesorom. |
ne isplati se, taj 5000be se moze nafurit na tolko mhz, a 6400 (barem moj) nije isao nish... i iako je napisano da je black edition nije mu otkljucan mnozitelj
|
Citiraj:
reparirani procesor !?!?!? LOOOOL sta su ga vratili nazad na waffer pa skinuli par tisuca tranzistora i stavili druge nekuzim sta si s ovim htio rec :spam: graficke su drugo tu se reparira ostali potrosni materijal sa pcb-a dok kod procesora jedino da su zalemili pin koji je otpao :beer: |
Navodno ih vise nemaju...imali 1-2 samo da privuku kupce
|
koja patka, ja sam htio taj kupit ali i u hg-u su imali valjda 1-2 primjerka da privuku kupce, sad mi je lakše kad ovo vidim
|
Citiraj:
procesore bas i nemaju sta popravljat, eventualno poravnat svinute ili zalemit potrgane pinove |
Citiraj:
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5968 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:36. |