starcraft na xp-u?
E, za ovu bi se temu trebalo naći BAR nekoliko old-school freekova :) ! : Kako (uspješno) pokrenuti Starcraft (+Brood War) na xp-u?
Starcraft je prvotno dizajniran samo za win95, pa su izašli neki fixevi za win98 i ME. Tako da mi radi na ME-u, (here's where things get complicated) imam par (umreženih :) naravno) kompova s XP - ovima i STVARNO mi se ne da sve formatirati i stavljati ME niti raditi nove particije za njega jer su mi diskovi pretrpani a ZNAM da postoji neka fora da radi na XP-u. Čuo sam dvije teorije: ili mi treba neki novi fix (kojeg ne mogu nać) ili trebam update-ati win xp - eee sad šta je istina i ako trebam update-ati windowse gdje mogu (ako je to moguće) "lijepo" downlodati neki service pack spržit ga i instalirat ko' čovjek na ostale kompove bez download-anja.
:confused: Help!
Hvala unaprijed!:beer:
--------------------------------------
Hvala na komentarima! Sve je OK, pokrenio sam win update - osnovni service pack 1 (1.9MB) koji čak nije uspio dovršiti do kraja (predugo je trajao- oko sat i nesto) i igra je proradila. Valjda je baš upgrade-ao to što je trebalo.......hmmm.....don't know, dont care :o , now if you'll excuse me "I" have "work" to do :cool: !
Remain Vigilant!
|