![]() |
Skystar HD2
Ima u linksa za 740 kn
Sad me zanima, može li ona primati pored dvb-s2 i dvb-s (znači pored hdtv i sdtv) Hvala |
Citiraj:
|
hvala, sad je sve jasno, kupujem onda
|
Evo da se i ja malo nadovežem. Baš vidim da je u linku cijena pala, 649 kn je sada. Da li netko možda zna ima li gdje još jeftinije? Usput, da li vrijedi kupiti HD2 karticu naspram obične ss2?
|
nema nigdje jeftinije, na nabavi je najjeftinije links!
|
Citiraj:
Planiram uzet HD2 i imam jedno pitanje. Kod kuće imam obični tanjur analogni, da li si njim mogu gledat preko hd2 kartice? |
To i mene zanima. I zanima me ima li koji program free for air koji je HD i ima ga na Astri ili Hotbirdu?
|
Citiraj:
Citiraj:
A mene dodatno sprječava i 1 available PCI slot. |
Što se tiče skystar HD2 da li je to najnoviji model njihovih satelitskih kartica? Podržava li mpeg4 format?
|
Čini se da jest. Podržanost MPEG-4/h.264 ne ovisi isključivo o kartici.
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Puno ti hvala na pomoći:chears: sad mi je sve jasnije, definitivno ju uzimam. Vidim da je "hardverski zahtjevna", ali nije problem. Imam još jedno pitanje. Imam na tanjuru jedan lnb (hotbird), da li bi mogao stavit još jedan da mogu u isto vrijeme gledat i astru? |
i ja sam mislio uzet tu karticu, ajde javi kako radi i koje si programe našao kad kupiš...
|
Da, u većini se slučajeva postavlja ili se može naknadno postavit multiholder za npr. 2 satelita. Tada je također potreban i prikladan DiSEqC switch.
|
Još jednom hvala "thopok", toliko od mojih pitanja.
|
Citiraj:
http://www.flysat.com/hdtv.php Ono sto vrijedi je kodirano.Trenutno je jedino otvoreno, a da vrijedi Premiere HD Film i Discovery HD Deutschland(discovery ima samo njemacki jezik). |
Dostavlja li links van HR, konkretno BIH?
I ja bi htio ovo zbavit. |
Citiraj:
Nema tu analogne / digitalne antene, sve je isto, samo ti treba obicni tanjur i univerzalni LNB a ne LNC!!!! To je to kad amateri misle savjetovati!!!! Imas na uploadima toolova pa mozes gledati nase kanale i strane "besplatno" kao npr. digi tv, premiere.... |
Citiraj:
|
"Čini se da jest" se odnosilo na "da li je to najnoviji model njihovih satelitskih kartica?"
Citiraj:
LNC je namjerno spomenut i jednako valjan je termin.:kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |