![]() |
Glava za Canon iP4200
Pozdrav...
Gdje bi se mogla kupiti glava za dotični printer? |
Citiraj:
Kupite si novi printer. Glava ukoliko nije eletrički neispravna može se u nekom inkJet servisu uspješno osposobiti. |
Ajde predloži kakav servis za glavu. Već sam emotivno vezan za svoj S400 pa bi dao lovu radije za servis glave nego za novi printer (iako mi treba).
|
A čudno mi printa komp... Možda nema kontakta sa usisnika glave i boje... Crnu mi nikako ne printa...
A čudno mi printa i boje. Žutu mijenja za smeđu/crnoplavu. To bi mogao biti software problem, ali na 2 laptopa različita tako već printa. Koristio sam zamjenske boje i sve je bilo u redu dok nije stajao 2 tjedna. |
Ako ne pomaze deep head cleaning i/ili ostale poznate sam svoj majstor metode, kupi novi printer.
Naime glava ce te doci kao novi printer. |
Dajte kakvu metodu koju bi probao. Bilo što. Samo da moj proradi. Stvarno ga ne želim bacati. Već je jako dugo zaštopan ali bi stvarno želio da se može popraviti. Makar crna. Ona je printala do nedavno ali loše.
|
|
Hvala. Imam baš sličnu glavu pa ću svakako probati to napraviti.
|
Pazi sto radis jer je mogucnost da nesto sje*** poveca.
|
čišćenje glavi sa tekućinom za čišćenje glavi(otapa tintu) ili probati sa medicinskim alkoholom natopiti vatu i donju stranu glavi pritiskati tako da razlika tlaka povuče u sebe malo alkohola i proba otopiti osušenu tintu.
|
Citiraj:
Probat cu... Hvala. |
Citiraj:
Imao istu situaciju sa pixmom 4000. Išao po onom gore postupku. Al štanga, otišla glava. Zvao neki servis, rekli glava 600kn. Kupio pixmu 4500 za 780kn. Ne isplati se, ne troši se samo glava u printeru, sve to ima neki rok trajanja. A ta moja pixma se bome naprintala. Sad sam nedavno kupio tinte u rinfuzi i dobije se unutra i tekućina za čiščenje glave. Može se time isprobat. Ja sam glavu od pixme natapao 24 sata u medicinskom alkoholu. |
Citiraj:
|
Zašto bi ishlapilo ako ga sam glavu stavio u teglicu s alkoholom koju sam zatvorio. A i da nisam, o kakvih mrtvih 15 sekundi pričaš??? Ko te je to slago da alkohol tako brzo ispari?
|
canon
Citiraj:
Taj problem sa printanjem sam imao kada sam mijenjao crnu pa se razlila po glavi(iznutra kao da je bilo previše tinte) i pomiješala prvo sa žutom a onda i cijan i plavom.Povadio sam uloške ,prebrisao unutrašnjost glave maramicama i sve je OK. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:26. |