![]() |
NOD 32 pitanje o Update-u
Imam NOD-a koji radi redoviti update.Istog bi zelio instalirati na prijateljevo racunalo, al on je jos uvijek na 56 Kb (Carnet).
E pa sad me zanima mogu li nekako sa svog kompa iz nekog foldera izvuc sve updatove od NOD-a i preko usb-a prebacit njemu tako da kod njega Nod samo nastavi skidat od mog zadnjeg update, jer kad ga instaliram obicno ima stari update i potrebno je skidat i do 10 Mb novog update sto bi kod njega trajalo cilu vjecnost! |
Update datoteke su u folderu C:\Program Files\ESET\updfiles. Njih prebaci na drugi komp i onda u update postavkama umjesto servera stavi lokaciju tih datoteka i to bi trebalo biti to.
|
A nemogu ja nac taj folder u ESET-u. Jedina 2 foldera su mi DRIVERS i LICENSE. Radi se o NOD32 Antivirus 3.0.642.0
|
A dosad je moglo bit i gotovo…:kafa:
|
lujito, nemaš ti xp sp2 da se na glavu postaviš nego imaš Vistu. A na Visti, onaj folder zvan Programs Data služi nečemu, pa makar da tu i tam proviriš u njega...
|
Neman ja ni XP SP2, al bome nemam ni Vistu. Vec XP SP3.
Al u ovom slucaju SP2 i SP3 mislin da nema razlike. Malo cu jos pogledat al stojim iza onog vec recenog da su samo 2 foldera. |
Da, ono gore što sam ti rekao vrijedi za verziju 2.7, a za verziju 3 se ne sjećam, pogledat ću kasnije...
|
sorry što upadam u temu ali imam jedno malo pitanje pa da ne otvaram temu...u eset smart security 3.0.621.0 kad ima nesto u karanteni (virus, crv i sl) ima opcija na svakom tom crvu/virusu, opcija remove i pokraj pise del, da li ta opcija brise virus/crv ili ga samo makne iz karantene?
hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43. |