![]() |
VGA chart
Pozdrav svima,
zna li netko gdje na netu ima neki VGA chart kao sto ima na tomshardware. Samo tamo nema nekih bitnih kartica pa trazim neki drugi. Konkretno me zanima koliko je nVidia 9600 GT jaca od X1950 pro. Hvala svima koji nesto odgovore :D |
|
Hvala Valg, ali meni se cini da ti nisi niti procitao moj post, jel? Na tomshardwareu nema 9600 GT sto mi je jako cudno ili ja ne znam pronaci? ::confused
|
Dost je jaca,nadi 8800gt i oduzmi 15-20% i dobit ces 9600gt.
|
na tomshardware-u su postavili samo cvijeće od igara za benchmarke (doduše pred-pred-pred-lanjsko) prey, doom 3, battlefield 2142. Još ima samo fali "fear"
|
Da, nekako im taj chart nije up to date. Prijasnji je bio bolji (dok su ga updateali, naravno).
|
Imaš ovdje jednu lijepu tablicu, ali nažalost nema dx9 starudija
http://www.computerbase.de/artikel/h...formancerating 1950pro bi trebala bit jedno 10-20 posto brža od 8600GTS, čini mi se. |
Citiraj:
Uglavnom, 9600 ti nije ni do koljena 8800gt. Radije si nađi neku 8800 polovnu sa garanciju (pogledaj, mislim da ju netko na ovom forumu prodaje za 750kn), ili 4850 koja je mila majka (za sad, čekamo odgovor snižavanja cijena nvidije)... |
|
Imaš dosta tablica na Digit-Life pod 3Digests i General Video. Za malo starije kartice pogledaj ovo ili ovo.
Adrian ima up-to-date usporedne tablice ovdje. Oba dva sajta imaju dosta realne testove i ne preferiraju velike igrače :goood: za razliku od THG i sličnih. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:31. |