![]() |
DVB-C B.NET
Buduci da je B.NET pusti DVB-C signal zanimaju me iskustva.
Zapravo me zanima da li je netko mozda spojio neku DVB-C karticu na PC i natero da radi s nekim od PVR programa? Znaci bez receivera samo kartica. Negdje sam nasao red kojim ce se dijeliti receiveri: "Pink plus", slijedeci ce biti gledatelji "HBO", "HBO Comedy", "hustler", a nakon toga i svi gledatelji standadnog paketa... pa onda valjda osnovni paket |
Koliko je meni poznato na našem tržištu nisu uopće ni dostupne takve kartice.
A kada i postane dostupna usluga, vjerojatno će svi programi biti kodirani tako da će bit nemoguće pratit bez valjane kartice. Tako bi tv kartice trebale imat i poseban modul za dekodiranje. Ostaje nepoznat i način izdavanja dodatnih dekoderskih kartica. I kad je to sve rečeno, nepoznato je zašto je ovo prebačeno u temu o ISP-u… |
nisam siguran bas da ce bit kodirano, neznam koja svrha tome?
p.s. bas sam javio adminima da mi nije jasno zasto je tema prebacena ovdje... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, bit će otežano i "klasično snimanje" programa. Vjerojatno će biti ponuđena usluga snimanja(može se povuć paralela s IPTV-om kod kojeg je također problem mogućnosti korištenja više set-top boxova). Valjda u početku neće biti ponuđen ni HD.:nono: I napokon kad se konačno u potpunosti prijeđe na DVB-C, svijet će već bit na DVB-C2.:nono: A za temu, tako je! Ako ista tvrtka slučajno pruža pristup Internetu, to ne znači da DVB-C tu spada(osim ako se radi o npr. triple playu). |
Citiraj:
To bi bilo idealno, samo sumljam da ce tak bit. |
Imate tu nesto o svemu tome ako netko nije vidio:
http://hr.satelitv.net/jumpto.asp?re...at=104&id=3403 C/P: "Uređaj posjeduje ugrađeni Conax dekoder uz kojeg ćete dobiti i B.net dekodersku karticu koja je, moramo priznati, iznimno lijepo dizajnirana." |
Dodatak
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:45. |