![]() |
(riješeno) WD 640 AAKS i SP2 ?
Kupio disk , montiral ga i nakon toga vise nisam mogal podic windowse.
Format i reinstal windowsa , sve je proradilo dok nisam instaliral SP2 , onda opet sve isto , dode do windowsa i samo se resetira i tako u beskraj. To mi je treci disk. trebaju neki driveri ili nesto slicno ? I zasto radi na SP1 bez ikakvih problema a nece na SP2 ? |
Cudan problem :(. Jesu windowsi instalirani na njega ili na drugi disk a ovaj samo ubacen ili kako ?
Ja imam taj disk kao systemski i jos 4 barracude i sve radi kako treba od SP2 i na dalje sa svim updateovima. |
U pocetku nisu bili na njemu windowsi i nije radilo , sad su na njemu i ne radi :hitthewal:
|
Probaj spojit na drugi utor na ploči, druge kablove, i zadnje drugi komp? Možda je tvornička greška.
|
meni smrdi na falš disk. napravi sto ti je buljo rekao da vidis tocno do cega je.
|
isprobal sam utore , isprobal sam drugi kabel ali nisam drugi komp. cak i kad sam izvadio disk se i dalje nisu mogli bootat windowsi.
opet zasto bi onda radio bez problema na SP1 da je problem u disku ? |
Ja sam u meduvremenu prešao s Sp1 na sp2 bez ikakvih problema
|
pretpostavljam da je to SATA disk, pa vidi dal je u raidu ili u kojem vec modu radi, ugl, ako u biosu podesis sata disk da radi kao da je ide i instaliras win i zatim u biosu prebacis u raid ili neki drugi mod win ce se rusiti i dogodit ce se to sta si ti napisao da ti se događa, pa vidi šta je s tim, ako je u raidu prebaci na obican mod i obrnuto, ili prebaci u raid pa onda instaliraj win i instaliraj odma sp2 verziju...
|
Citiraj:
probat cu , ali gotovo sam siguran da se o tome ovdje radi. :hitthewal: |
Citiraj:
|
Eto sve radi, jos uvijek ne kuzim kak se toga nisam sjetio!
nemam win koji na sebi imaju sp2 , ali ga imam na hardu tak da nije bed. Hvala jos jednom :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:33. |