![]() |
Servis, naplata?
Namjeravam uzeti maticnu plocu u nekom racunalnom centru pa me zanima koliko se placa ugradnja, cuo sam da je u vemilu, konikomu oko 180 kn. U HGspotu navodno besplatno ako se samo ugradi taj kupljeni dio, je li to istina ili? I je li problem sto mi nisu sve komponente ugradene, kao hd, dvd, ram, graficka (u hg spotu)? Sve mi izgleda dosta skupo, je li zna netko nesto jeftinije? Hvala
|
180 kn za ugradnju rama je skupuo. za ugradnju ploce bash i nije. (ziher ocekujesh i windowse da inst. , a morat cesh)
|
Na hd-u mi je vec instaliran windows. Ne treba mi.
|
Probaj se dogovorit sa dečkima u HG-u da ti uz ploču kupljenu kod njih sve ostalo ugrade besplatno, znaju biti susretljivi ponekad...
|
Ma mozda i mogu, ali pitanje je kako ce to oni ugradit, treba zaljepit isto procesor i box cooler jer sam ga rastavio kad sam vadio iz starog racunala. Mozda bolje platit pa da odrade posteno. Je li mozda ima gdje jeftinije, kako je u ADM-u, linksu?
|
ili da u krajnjoj liniji nekome tu s foruma platis cevape i bok?! uostalom, zasto to nebi sam pokusao, nije da mozes nesto zeznuti bas.
|
nakon zamjene ploce je vrlo vjerojatno da cesh morati win inst. ponovno(cak i ako nebudesh morao - preporucam - bit ce previshe zaostalog "smeca"). tak da racunash na to.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:27. |