|  | 
| 
 Baterije i adapteri za laptope direkt iz Kine... Evo nađoh i naručih na ebayu direkt iz Kine bateriju za stari nx6125, nešto slabija nego origigi (400mAh), koštalo me 325kn s dostavom. Sad me baš zanima dal ce doc i dal ce bit sve OK. :) U servisu je zamjenska 900kn + PDV... :D Isto, neki auto adapter, univerzalni, ~70kn s dostavom u HR. Ima još takvih jeftinjava stvari... imate li vi kakvih iskustva s naručivanjem iz tih dalekih zemalja? | 
| 
 Cim se spominje kina i online kupovina se sjetim onog slucaja s usb stickom http://pce.hostili.com/images/china_...tbl8_thumb.jpg | 
| 
 ja narucio bateriju za acer travelmate 2300 za starog...isto cca 320kn s postarinom ;) al ako trazite baterije za HP pogledajte na arhiteh..ja sam tamo kupio za hp530 - 600kn ali 64ah-8 celija (standart je 32ah,4cell) | 
| 
 Evo samo da kazem da je jucer stigla, sve je OK, puni se i drzi laptop na zivotu, dakle ima neceg u njoj hehe :-) | 
| 
 a mozes li molim te objasniti kako si dosao do nje? tj gdje si ju narucio,koliko je trebalo da dodje i jesi imao kakvih problema sa carinom i sl....? | 
| 
 Naručeno na njemačkom ebayu, plačeno paypalom, napustilo Hong Kong 30.08., stiglo 09.09. Carina...nikakvi problemi, pisalo je gift, a i mala je vrijedost toga | 
| 
 I ja naručio punjač za moj Fujitsu Siemens 4438G 120W, moj je bio na umiranju i sve normalno stiglo za 200kn Ljudi bez brige naručujte stvari od tamo. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 roba iz kine nije nešto vrhunska, ali za tu cijenu je way jeftinija od originalnih stvari. lani sam kupio bateriju za ibm r40e laptop, jer je stara držala samo 2 minute, i skupa sa poštarinom me došlo 250 kn. a baterija radi, drži oko 2 sata, originalna je držala nešto više, ali za 120 kn koliko je koštala ova nova i ova je super. još ako uzmem u obzir da je kod nas baterija za taj laptop koštala 1300 kn , ovo je odlično. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 a, jel iko od vas imao iskustva sa kupovinom preko ebay.com? i na koji ste način obavili transakciju i sve vezano uz to? | 
| 
 ne tu ti nitko nekupuje preko ebay-a  svi mislimo da je to zla tvorevina...  sarkazam off a da malo pogledas po forumu ? pricalo se u bar 5 topica o ebayu paypalu itd.. | 
| 
 Ja sam narucivao svasta s ebay.com i sve je doslo ok i u razumnom roku, od razno raznih dobavljaca. Da budem ontopic... narucivao sam dvije baterije za laptope, jednu iz rumunjske za Fujitsu Siemens, drugu iz Kine za Lenovo. Obje su dosle brzo i rade savrseno. | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:29. |