![]() |
Firefox-rušenje
Probelm je u tome što često dobivam send/dont send error s firefoxom,pa čak i kad idem nešto upisati u tražilicu na PCE.Reinstalacija nije pomogla,itko zna rješenje?
|
Reinstalacija čega? Jesi li probao napraviti novi profil?
|
Citiraj:
|
Firefoxov profil...
Start > Run > firefox -p > OK Tu napravi novi profil i vidi kako se u njemu ponaša. Ako radi OK, vjerojatno te zeza neki od add-onova ili tko zna čega. |
Ista stvar i kod mene, verzija 3.0.1, WinXP SP2. Nema A od addona. Meni to vise smrdi na bug...
|
Kod mene nema problema, jedino mi smeta što se pokreće 15 godina... Je li ti možda ostao profil od starog Firefoxa?
|
Citiraj:
|
|
Ne,maknuo sam firefox,izbrsao folder u program filesu,očistio reg s CClenerom,restartao komp te ponovno instalirao firefox beu dodovanja ikakvih bookmarsa ili add onva odem na jednu stranicu s titlovima i send/dont send dobijem
Mada ovo s SP2 pošto mi se to nije prije događalo s SP1, a kad sam stavio SP2 tako da mogu staviti neke programe,tad su počeli i problemi.Skinem i stavim sutra SP3 pa javim. |
Nemas problema sa ramom, memtest prolazi bez problema?
Evo lista plugina koji rade probleme: http://kb.mozillazine.org/Problematic_extensions |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |