![]() |
Iskon mail u thunderbirdu
Imam iskonov freemail i ne idem preko njih na net, je li moguce koristit mail u thunderbirdu i kako? :)
|
44. Mogu li čitati e-mail poruke koje stižu na moju besplatnu adresu preko nekog e-mail klijenta?
E-mail možete čitati preko nekog e-mail klijenta jedino ako se spajate preko Iskonovih modemskih ulaza. Podaci koje je potrebno upisati u Vaš e-mail klijent (program) su sljedeći: Incoming mail server (POP3) je mail.net.hr, a Outgoing mail server (SMTP) je mail.iskon.hr |
Citiraj:
|
Pa odgovorio sam ti: "...jedino ako se spajate preko Iskonovih modemskih ulaza...". To bi znacilo NE :p
|
pa zašto ne otvoriš pravi račun kod njih? mislim... ja imam pristup bez pretplate, ne spajam se prek njih nego mi je to ko backup i mogu normalno koristit pop3
|
Citiraj:
inace imam account na ht-u, globalnetu i iskonu zbog pop3 maila. a zapravo se spajam jedino na carnet :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne ozbiljno kakvi su ti filteri, koliko su ucinkoviti i super a koliko korisnoga takodjer filtriraju? |
Citiraj:
|
Nemam q2 al cu ga nadam se kupit do tad. Nemam kaj vjezbat jer sam bio i ostao najbolji. To kaj ti vise na poslu igras nego kaj radis ti nis ne bude pomoglo :D
|
Citiraj:
inače, sad kad sam se ponovo malo ufuro u half lik me gazi s kakvih 150:30. to je kad solo igramo. inače je skor npr. 250:80:10:8 i slično :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |