PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Iskon mail u thunderbirdu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11729)

Veky 25.07.2004. 11:34

Iskon mail u thunderbirdu

Imam iskonov freemail i ne idem preko njih na net, je li moguce koristit mail u thunderbirdu i kako? :)

Costa 25.07.2004. 11:45

44. Mogu li čitati e-mail poruke koje stižu na moju besplatnu adresu preko nekog e-mail klijenta?

E-mail možete čitati preko nekog e-mail klijenta jedino ako se spajate preko Iskonovih modemskih ulaza. Podaci koje je potrebno upisati u Vaš e-mail klijent (program) su sljedeći: Incoming mail server (POP3) je mail.net.hr, a Outgoing mail server (SMTP) je mail.iskon.hr

Veky 25.07.2004. 11:59

Citiraj:

i ne idem preko njih na net
:p

Costa 25.07.2004. 12:23

Pa odgovorio sam ti: "...jedino ako se spajate preko Iskonovih modemskih ulaza...". To bi znacilo NE :p

horza 25.07.2004. 12:41

pa zašto ne otvoriš pravi račun kod njih? mislim... ja imam pristup bez pretplate, ne spajam se prek njih nego mi je to ko backup i mogu normalno koristit pop3

miato 25.07.2004. 21:41

Citiraj:

Originally posted by Horza
pa zašto ne otvoriš pravi račun kod njih? mislim... ja imam pristup bez pretplate, ne spajam se prek njih nego mi je to ko backup i mogu normalno koristit pop3
neznam kakava je situacija sad, al na taj iskonov mail mi je stizalo i po 10 spam poruka na dan !!!

inace imam account na ht-u, globalnetu i iskonu zbog pop3 maila.

a zapravo se spajam jedino na carnet :)

horza 25.07.2004. 22:41

Citiraj:

Originally posted by miato
neznam kakava je situacija sad, al na taj iskonov mail mi je stizalo i po 10 spam poruka na dan !!!

inace imam account na ht-u, globalnetu i iskonu zbog pop3 maila.

a zapravo se spajam jedino na carnet :)

pa situacija je više nego dobra otkad su oveli onaj spam filter i av zaštitu. bez zafrkancije. sam si možeš konfigurirat u web sučelju. fakat svaka pohvala. jedini spam koji dobivam je od njih :)

Costa 25.07.2004. 23:08

Citiraj:

Originally posted by Horza
pa situacija je više nego dobra otkad su oveli onaj spam filter i av zaštitu. bez zafrkancije. sam si možeš konfigurirat u web sučelju. fakat svaka pohvala. jedini spam koji dobivam je od njih :)
Sto je i jedini mail koji ti dolazi :p

Ne ozbiljno kakvi su ti filteri, koliko su ucinkoviti i super a koliko korisnoga takodjer filtriraju?

horza 26.07.2004. 00:15

Citiraj:

Originally posted by Costa
Sto je i jedini mail koji ti dolazi :p

Ne ozbiljno kakvi su ti filteri, koliko su ucinkoviti i super a koliko korisnoga takodjer filtriraju?

a kaj ja znam... niš mi ne dolazi jer ga ne koristim. bumo jednu nedjelju to stestirali... btw... ovaj vikend je kod mene onaj LAN kaj smo pričali tak da brzo vježbaj mohaa : sniper : jer ja samo to znam igrat :) i ponesi đebedaju : suicide da se podsjetimo starih dana ponosa i slave. e, da... i ak imash q2 : quake : da malo razvaljujemo kad se naroljamo.

Costa 26.07.2004. 01:08

Nemam q2 al cu ga nadam se kupit do tad. Nemam kaj vjezbat jer sam bio i ostao najbolji. To kaj ti vise na poslu igras nego kaj radis ti nis ne bude pomoglo :D

horza 26.07.2004. 19:07

Citiraj:

Originally posted by Costa
Nemam q2 al cu ga nadam se kupit do tad. Nemam kaj vjezbat jer sam bio i ostao najbolji. To kaj ti vise na poslu igras nego kaj radis ti nis ne bude pomoglo :D
e imam frenda na poslu koji rastura half. brijem da je bolji čak i od tebe. da mi je vidit vas 2 na crossfire-u. brijem da bi bio masakr.
inače, sad kad sam se ponovo malo ufuro u half lik me gazi s kakvih 150:30. to je kad solo igramo. inače je skor npr. 250:80:10:8 i slično :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39.