![]() |
kako do wlan udruga u zg-u??
Imam kolegu na borongaju, htio bi se bezicno umreziti, medjutim na sve upite o wifi udrugama dobiva kao kontakt nepostojece e-mail adrese, nema brojeva telefona, nepostojece kucne adrese, ako mi netko moze pomoci neka se javi.
|
|
to sam i sam uspio naci, ali na tim stranicama nema telefonskih brojeva, ni adresa, samo nepostojece e-mail adrese.
|
evo mene zanima jel ima koja udruga blizu Petrinjske u Zagrebu???? :)
|
Kontakt: wifihr@gmail.com
Za klijentiranje ti treba: Canyon router ~300kn Pigtail 2m H1000 ~100kn Kutija vodonepropusna ~50kn Satelitski tanjur 90cm ~100kn Kantica (s adapterom) ~50kn UTP kabel kabel za struju nešto potrošnog materijala Ako ćeš podizati vlastitu točku to je duplo skuplja solucija ali i bolja, jer više linkova radi veću propusnost i garantira nekakvu stabilnost bolju od jednog linka |
Imas u Šenoinoj jedan nod od zgwirelessa. Ugao Šenoine i Palmotićeve. Ja razmišljao o tome al nekako mi ne miriše ta ekipa, prije koju godinu su se ponašali kao elita. Ne znam kakvo je sad stanje, ali koliko vidim, antena od lika je još uvijek tam.
|
Citiraj:
|
niti ja nemogu nikako od nikoga dobit odgovor sa tih mail adresa.
jel mi može itko pomoći oko nekakve adrese u okolici vukomerca,možda je netko od forumaša ovdje već član,rado bih se učlanio i pomogao u rangu mojih mogućnosti?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:18. |