![]() |
Koji 37" s dvb-t tunerom aoc, quadro ?
Sto misliote o AOC-u ima li ga tko i kakvi su dojmovi
http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=9591 Nisam našao nista slicno s DVB-t po toj cijeni ?! DA li se ISPLATI kupovat TV s dvb-t tunerom? valjda ce se jednog dana emitirat u hd rezoluciji ? tada ce mozda i linijski HDMI dvb-t tuneri biti jeftiniji ... imam bnet kablesku at the moment Ako netko imam aoc kakva mu je kvaliteta slike s analognim tunerom . kad se gledaju zemaljski programi.. kod LCD-tv bitna je elektronika za smanjenje suma i sl Tu se vidi razlika npr Vivax i Lobox su sranje u usporedbi s npr Mirrai (koji nema 37") Također : da li se u ovom cjenovnom rangu moze dobiti 42" ? da li se isplati cekat i kakve su naznake pada cijene u narednim mjesecima ? FULL hd me ne zanima... kad nema što gledat u toj rezi.. |
zasto si otvorio novu temu?
|
Citiraj:
|
dvb-t nije samo HD...
postoji mpeg2 i mpeg4 e sad mpeg4 je HD a TV-i koji imaju dvb-t tuner sa mpeg4 nisu baš bili jeftini kad sam nedavno kupovao telku... |
Quadro zaobiđi! Neki dan sam pokupio quadro dvd nakon mjesec i po dana popravka. Otišla ploća, pa su naručili krivu i tak dalje. Kak sam tamo čekao da mi da dvd, sve je bilo puno quadro televizora, doduše bilo je više crt-a starih nekih pola godine, a bilo je i LCD-a. Otišla im napajanje i sl.
|
Citiraj:
|
u tom si onda slucaju kupis Panosonic 37PV70 i imaš ok plazmicu.
ja imam mlađu i veću seku 42PV80P i super sam zadovoljan |
Postoji tema za telke, neka se nastavi tamo...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |