![]() |
FSB na AN7?
do koliko se moze dignut FSB na AN7 i jeli onda triba minjat voltazu ,oce li se puno zagrijavat posto iman plavog zalmana na NB
|
Prvo pogledaj čija je ploča. Made in...
Ak je Tyvan ko zna. S modanim bajosima ide i do 250. AK je čajna, 200 stabilno bi bilo OK. Plavi zalman hladi bolje nego onaoriginal zujalica. Voltažu diži polako pa vidi... |
na kutiji od maticne pise da je iz tajvana,ili to moran procitat na ploci,ako je na ploci di to pise
|
Citiraj:
|
I kineske rade na 250.Imam jednu a video sam jos dve.
|
Citiraj:
|
koju voltazu da ne prelazin na NB s ovin hladenjen
|
FSB san stavija na 210,a voltazu NB na 1.65 pa mi nije tilo mora san resetirat plocu ,jeli moran jos dizat voltazu ili san nesto zaboravija napravit
|
Ne mora biti. Ak ti je memorija sinhrono pogledaj joj tajminge.
|
ma pun mi je K.... onog zvuka kad moran resetirat plocu ,diga san voltazu NB na 1.7 pa opet nece tajminzi memorije su 2.5-3-3-7 tj. na turbo postavkama,jeli slucajno moran minjat voltazu rama,ako jesan do koliko mogu dizat:fuming:
|
možeš kingmaxu dati 2.8V bez beda ....to čak i proizvođač kaže da im neće naštetiti....ja sam im znao davati i 2.9V :D
|
Citiraj:
Jel to za Hardcore-a ili i za SuperRam-a? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
niste mi odgovorili na pitanje kad minjan voltazu NB jeli triban minjat i voltazu RAM-a
|
NB voltazu za pocetak nemoji ni dirat. RAM 2.8, CPU 1.7,1.75 i probavaj max. RAM postavke si daj 11-2-2-2.0, redom odozgora u biosu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |