![]() |
The Overclocker - online OC časopis
Tko god želi malo pročitati, besplatno je, može se i skinuti u PDF-u. Malo o poznatim svjetskim OC-erima, intervjui, par testova i slično. :)
The Overclocker |
Ja se prijavio vec prije :)
|
liepo stivo za citat :) pogotovo kad je dosadno ko meni sad :D
|
Taman mi sinoć dolazi mail od njih da su izdali prvi pa se evo sad uhvatio čitanja :) Fino je vidjet jedan takav časopis a još ljepše što ti se nude da te malo proguraju direktno do proizvođača te možda budućeg sponzora :)
|
fora....kad je dosadno kao što botox kaže, bit će super pročitat koju stranicu...
thx |
Znam ja Bullet da ti volis Gigabyte i Thermaltake sigurno svako jutro u 5 :care: ispred vrata od Ve-mulja
drago mi je sto je napokon krenuo casopis gdje cemo moci procitati o maticnim plocama od par hiljada kuna koje sluze za poljevanje tekucim dusikom :D |
Citiraj:
Ima i nagradna igra u časopisu i pogađaj tko ju sponzorira? Gigabyte :D Al svakako neloša ploča. Časopis je odličan, pogotovo mi se sviđaju online (filmići) intervjui. Ako netko nije pogledao filmiće neka svakako pogleda, dosta su smješni pogotovo kad Fugger prca Gauthama :D |
Odlican casopis i jos bolji filmici :D
Jadan Gauthama skoro propao kroz zemlju,predobro...Nego jedva cekam slijedece izdanje... Mozda neki ne znaju,ali ti momci dali ostavku u OCZ-u i osnovali ovo |
A Gautham isti glas ko Raymond ima :lol2:
Dobar časopis . |
|
|
|
ur favourite possesion? girlfriend? hahaha, umro sam!!
|
Jel ima ko sva 6 u pdfu na jednom linku za skinut?
|
Ne. Zar je toliki problem otići na stranice dotičnog magazina i pogledati svih šest izdanja...
|
|
MOA 2009 Beijing Worldwide Final
pjesma je uzasna al je video špica! :) Sta je sa ovima s xs-a? Odustali? |
|
|
10. izdanje
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/19/yB/1OdAG...sue10cover.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |